Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 15:30

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole si odvezlo 3 body z Chuchelné


Branky


3

Chuchelná přivítala doma Krásné Pole

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý zvrat ve hře v prvních minutách

Utkání mělo jasného favorita, kterým bylo Krásné Pole. Začátek zápasu tak ale nevypadal a už v 10. minutě se do vedení dostalo domácí družstvo. Ke gólu Chuchelné přitom výrazně pomohli hosté, kteří jim po malé domů zajistili přímý volný kop jenom pár metrů od brány. Střela sice nejdříve mířila jenom do zdi postavené z hráčů Krásného Pole, ale po pumelici Hoňka si své místo v bráně našla. Hosté se ovšem nenechali rychlým gólem zaskočit, a naopak do toho ještě víc šlápli. Jejich snahu a bojovnost se jim podařilo zúročit ve 14. minutě, když se po rychlém brejku dostal k míči Ševčík a propálil brankáře. Po vyrovnání skóre mělo navrch Krásné Pole, které bylo silnější na míči a domácí do žádných větších šancí nepouštělo. Chuchelná se snažila využívat hlavně rychlých protiútoků a standardních situací, ale ani jedna z výše zmíněných možností se v branku proměnit nepodařilo. Gólem do kabin tak poslal domácí hráč Krásného Pole Mašlanka, který si naskočil na centr z rohového kopu a prolomil svůj střelecký půst. Prvních 45 minut tedy patřilo hlavně hostům a trenér Chuchelné si připravoval proslov do šaten.

Krásné Pole úmyslně neproměnilo penaltu

Po změně stran byli domácí nuceni hru víc otevřít a pokusit se dorovnat výsledek. Přesto pořád dominovali hosté a jako jeden z vrchních celků tabulky předváděli neustále svou kvalitu. O dovednostech Krásného Pole svědčí i akce z 58. minuty, když přečíslili domácí a táhlý centr našel Zábranského, který zavíral zadní tyč a z těžkého úhlu poslal balón přímo do klece. 

O chvíli později měli diváci možnost vidět kousek, který by si zasloužil minimálně zelenou kartu (zelená karta = vyzdvihuje ukázkové chování hráče na hřišti.) Po souboji v pokutovém území Chuchelné se ocitnul jeden z hráčů hostů na zemi, rozhodčí tedy okamžitě fouknul do píšťalky a ukázal na bílý puntík. Domácí samozřejmě nebyly s jeho verdiktem spokojeni, ale zajímavější je, že ani hosté ne. Po konzultaci s trenérem se tak rozhodli poslat úmyslně míč daleko od brány a nenavýšit tak své vedení. I za tento sympatický čin si Krásné Pole zasloužilo jednoznačně vyhrát. Do posledních minut nepustilo soupeře ke střele, a když už se na konci utkání jeden z domácích hráčů opřel do balónu, tak jeho pokus skončil pouze na břevně. Výsledek 1:3 je tak víc než férový a Krásné Pole se touto výhrou posunulo na druhou pozici v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): “Nejsem spokojený ani z výsledkem, ani s předvedenou hrou. Dneska nám to nešlo a hosté nás přehráli. Měli jsme špatnou přechodovou hru, hodně jsme kazili a neuměli jsme si to dát na pár metrů.”

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): “Podařilo se nám znovu obhájit 3 body, tentokrát i venku, a to i přesto, že jsme asi po pěti minutách prohrávali. Chuchelná hrála spíše na brejky, ale na míči jsme byli jednoznačně silnější my, takže za mě jsme si výhru zasloužili.”



Sestavy


TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Depta [-] (55. P. Šrámek [-] ) , F. Kocián [-] , M. Jiřík [-] (60. R. Kozlovskyj [-] ) , D. Stefek [-] - P. Rybenský [-] , T. Těžký [-] , D. Honěk [-] , J. Gargoš [-] - J. Hradil [-] , P. Valenta [-] (58. L. Konečný [-] )

TJ SOKOL Krásné Pole
M. Chodura [-] - J. Ševčík [-] , M. Stralczynski [-] (68. P. Hampel [-] ) , D. Oleš [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] , J. Chrastina [-] (83. A. Chobot [-] ) , M. Zábranský [-] (88. M. Adamovič [-] ) , D. Řeháček [-] , P. Klimek [-] , L. Petřík [-]

ŽK: 23. M. Jiřík , 69. J. Gargoš - 57. D. Oleš , 75. J. Ševčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JURAJDA David - PÍSEČNÝ Lukáš, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Halátek

Expert: Michal Píšala
Tip experta: výhra hostů

“Krásné Pole vstřelilo už 11 gólů, zatímco Chuchelná pouze 1, takže si myslím, že to bude zápas na jednu branku.”