2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zvládli těžké utkání


Branky


0

V osmém kole se v nepříliš dobré formě hrající Staňkov představil na půdě rozjetého Tlumačova. Utkání bylo velmi vyrovnané, rozhodovalo se až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Tesaře poslala domácí do vedení

Od úvodu zápasu byli aktivnější domácí. Měli více ze hry, soupeře k ničemu nepouštěli a dokázali si vypracovat šance, nedařilo se jim ale v zakončení. Střeleckou smůlu protrhl až ve 30. minutě Michal Tesař, Tlumačov tedy po zásluze vedl 1:0. Hra se vyrovnala, hosté se začali osmělovat, ale moc příležitostí si nevypracovali. Závěr první půle byl velký boj, hrálo se především ve středu hřiště, oba týmy si dokázaly vypracovat po jedné šanci, domácí dokonce nastřelili tyč, ale skóre se již nezměnilo. Do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího vedení Tlumačova.

Hosté mohli dokonce zvítězit, ale nakonec jsou bez bodu

Úvod druhé půle opět patřil domácímu týmu, který zatlačil soupeře na jeho polovinu. Hráči Tlumačova byli aktivnější, hráli ve větší pohodě, dokázali si vypracovat několik šancí, žádnou z nich se jim ale nepodařilo proměnit. Hosté se pouze bránili a čekali na svou chvíli. Ta přišla v 75. minutě, po rohovém kopu se hlavou prosadil Jakub Hruška a vyrovnal na 1:1. Při bujaré oslavě gólu ale viděl k překvapení všech přítomných svou již druhou žlutou kartu v zápase, a tak musel předčasně do sprch. Tlumačov ale nabídl v 77. minutě oslabenému soupeři obrovskou šanci v podobě pokutového kopu, hostující hráč byl ale vychytán brankářem Jiřím Toušem. Domácí toto zaváhání potrestali o necelých šest minut později, po rychlé akci se k míči dostal střídající Ondřej Polák a jako správný žolík vystřelil svému týmu velmi důležité tři body. V poslední minutě ještě domácí nastřelili břevno, to už ale na výsledku nic nezměnilo. Tlumačov tedy zvládl těžké utkání a prozatím si bere zpátky první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Od úvodu jsme byli aktivnější, podařilo se nám vstřelit úvodní gól. Poté se hra vyrovnala, bylo to takové bojovné utkání. Druhou půli jsme opět začali lépe my, nedařilo se nám přidat pojišťující branky a soupeř nás po rohu potrestal. Naštěstí náš brankář chytil penaltu a vzápětí se nám podařilo udeřit. Staňkovu se teď nedaří, ale musím uznat, že bojovali a nehráli vůbec špatně.

FK Staňkov
Jiří Výrut: Tlumačov měl v úvodu převahu, měli šance, podařilo se jim vstřelit gól. Pak jsme hru srovnali, ale gól jsme do poločasu nevstřelili. Ve druhé půle byla hra vyrovnaná, po rohovém kopu jsme vyrovnali. Pak nám ale rozhodčí vyloučil hráče, moc nechápu za co. Bohužel jsme poté neproměnili penaltu a domácí vstřelili rozhodující gól. Určitě jsme nebyli horším týmem.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , T. Čadek [-] (80. O. Polák [-] ) , J. Minařík [-] , R. Šindelář [-] , T. Řezníček [-] , M. Frček [-] , L. Hruška [-] (67. J. Podestát [-] ) , M. Wolf [-] (74. J. Brichcín [-] ) , M. Tesař [-] , Z. Bláha [-] (80. M. Hruška [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Hruška [-] , T. Vítek [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] , T. Výrut [-] , O. Hrdina [-] , L. Zahoř [-] , P. Demitrov [-] , P. Štverka [-]

ŽK: 65. M. Frček , 85. T. Řezníček , 92. O. Polák - 34. J. Hruška , 53. L. Zahoř , 65. O. Hrdina . ČK: 89. T. Řezníček - 76. J. Hruška .
Hráči zápasu: J. Malík - L. Jánský .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Plzák Martin - FANFULE Ladislav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.