0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Klenčí doplatili na špatnou koncovku


Branky


0

Na hřišti Klenčí se představil nováček z Boru. Domácí mohou litovat neproměněných šancí, hosté berou tři body všemi deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přečkali úvodní tlak a skórovali

Do zápasu vstoupili lépe hráči Klenčí, kteří si hned od úvodních minut dokázali vypracovat řadu šancí. Hrozili především ze standartních situací, ale vždy ztroskotali na skvělém brankáři Petru Žaludovi. Zuby si na něm vylámali jak Řezníček, tak i Houdek, Hromník či Čech. Hosté přečkali úvodní dvacetiminutovku, kdy je soupeř dostal pod tlak, vyrovnali hru a sami si dokázali vypracovat řadu příležitostí. Ve 30. minutě se k míči dostal Jiří Stránský a po krásné kombinaci se svým křídlem dostal míč před prázdnou branku a bez problému zakončil - 0:1. Tato branka trochu zaskočila domácí tým, který znejistě a do konce poločasu již nebyl schopen odpovědět. Do kabin tedy šli spokojenější hráči Boru.

Hosté dokázali navýšit vedení a zápas si pohlídali

Ve druhé půli se na hráčích začali projevovat známky únavy, hrálo se ve velkém vedru. Domácí už nebyli tak aktivní jako v úvodu, do šancí se dostávali pouze sporadicky. To hosté byli daleko nebezpečnější, ale nedokázali své šance proměnit a získat tím potřebný klid. Druhý gól se jim podařilo vstřelit až v 79. minutě, kdy zahrával přímý kop Tomáš Janků, jeho centr vyrazil brankář Sokol pouze k nohám střídajícího Marcela Hocmanna, který zvýšil na 0:2. Domácí nedokázali do konce zápasu nijak odpovědět a hráči Boru si tedy připsali první tři body v sezoně.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Byl to vyrovnaný zápas, bohužel se nám nedařilo proměnit žádnou z našich šancí a hosté nás potrestali. Své body jsme soupeři darovali lehce hlavně kvůli špatnému zakončení.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Domácí byli v prvním poločase lepší a vytvořili si šance především ze standartních situací. Ve druhé půli byla na hráčích obou týmů znát únava. V zápase nás několikrát podržel brankář Žalud.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - P. Řezníček [-] , D. Janek [-] (46. Z. Housar [-] ) , J. Houdek [-] (82. J. Jero [-] ) , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , J. Čech [-] , P. Sokol [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Burda [-] , J. Stránský [-] , J. Andrle [-] , D. Jutka [-] (88. F. Fikar [-] ) , T. Janků [-] , F. Pták [-] , M. Buben [-] , J. Zeman [-] , P. Zeman [-] (57. M. Hocmann [-] ) , L. Zeman [-] (87. J. Maczko [-] )

ŽK: 45. J. Houdek , 93. P. Osvald - 79. L. Zeman , 90. M. Buben , 94. T. Janků .
Hráči zápasu: P. Žalud , J. Stránský .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PETRŽÍLKA Jiří, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.