Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov stále strádá a tentokrát si jejich body nechala Lhota


34

Staňkov se opět trápil, a to i díky neúplné základní sestavě, kterou doplňovali náhradníci. Lhota měla mít celý zápas pod kontrolou a v závěru se ještě mohlo stát cokoliv. Nakonec si ale výhru pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a polevení hry

Lhota měla od počátku územní převahu a v 19. minutě se ujala vedení. Gólově se prosadil David Křížek, který tak navázal na předchozí zápas. Do poločasu se ještě prosadil jeho spoluhráč Jakub Záhrobský, po hlasování fanoušků hráč minulého kola. 

Lhota hodně polevila a mohlo se jí to vymstít

Domácí mužstvo rozpoznalo, že by hosté nehráli svůj nejlepší zápas, polevili a mnohdy zbytečně tahali míč, namísto precizních kombinačních přihrávek. Postupně se tak hostům otevírala v útoku vrátka, která chtěla využít a pět minut před koncem se jim to také podařilo. Na rozdíl jediné branky snížil Pavel Váchal a domácí trenér nebyl vůbec příjemný. Hosté se však k vyrovnání nedopracovali a v závěru pojistil domácím výhru Tomáš Štverák



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: Už před utkáním jsem věděl, že soupeř přijel oslabený, ale klukům jsem to nechtěl říkat. Chtěli jsme rychle rozhodnout, což se nám povedlo. Ve druhém poločase už kluci vycítili, že soupeř je slabší a přistoupili k tomu zvláštně. Každý tahal balón, chtěl nahrát na gól nebo ho sám dát... Celkově jsem nebyl spokojen, ale za body jsem samozřejmě rád.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Těžko se to hodnotí, když nastoupíte bez šesti hráčů základní sestavy. Co je nám platné, když hrajeme oproti loňsku výrazně lépe, když nemáme ani bod... Naprosto hratelný soupeř, který rozhodl utkání až v závěru utkání brankou Štveráka. Troufám si říci, že pokud bychom byli alespoň z poloviny kompletní, domácím bychom byli ještě více vyrovnaným soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - T. Štverák [-] , T. Buchta [-] , J. Eliášek [-] (63. D. Fikerle [-] ) , P. Kalabza [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] , D. Křížek [-] , J. Horník [-] , J. Záhrobský [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Doležal [-] , J. Vrba [-] , V. Záhoř [-] , T. Pergl [-] (66. V. Kukla [-] ) , M. Kaufner [-] , P. Váchal [-] , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-]

ŽK: 85. J. Šroubek .
Hráči zápasu: O. Kotrnoch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Lukáš - DUSPIVA Václav, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Když Lhota nepředvede výpadek jako my, tak není o čem. Staňkov bojuje do poslední minuty. Bohužel zatím tam není kvalita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích