5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky bídné druhé půli odjíždí Štěnovice s výpraskem


Branky


45. J. Will (vl.) , 52. J. Winkelhöfer , 57. A. Huňáček , 65. J. Smazal , 88. Z. Váňa - 28. M. Boček
0

V devátém kole zavítali fotbalisté Štěnovic na půdu Žákavé a ačkoliv vedli, neodváží si ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepším týmem

Do utkání vstoupili lépe hráči domácího týmu. Úvodní minuty byly v jejich režii, měli i několik šancí na otevření skóre, ale jejich příležitosti zůstaly nevyužité. Po menším tlaku Žákavé převzali iniciativu hosté a po zbytek poločasu to byli oni, kdo diktoval tempo zápasu. Ve 28. minutě se dokonce dostali do vedení, do střelecké listiny se zapsal útočník Michal Boček. Obdržená branka domácí hráče poněkud zaskočila, trochu znervózněli a dostali se pod tlak soupeře, který hrál dobře kombinačně a byl sebevědomý na míči. Když už to vypadalo, že půjdou hráči do kabin za stavu 0:1, přišel nečekaný zvrat. V poslední minutě první půle přišlo vyrovnání z kopačky štěnovického obránce Jana Willa, který nešťastně srazil do vlastní branky střílený centr letící do malého vápna. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Domácí převálcovali soupeře

Do druhé půle jako kdyby nastoupili úplně jiné Štěnovice. Jejich aktivní hra byla pryč, nedařila se jim kombinace a soupeř toho dokázal využít. Do vedení se Žákava dostala v 52. minutě, kdy skóroval po rohovém kopu nikým nehlídaný Jan Winkelhöfer. O pět minut později to bylo již 3:1. Hostující obrana opět špatně pokryla hráče při standartní situaci, tentokrát zůstal osamocený Aleš Huňáček, který bez problémů překonal brankáře. Domácí byli na koni a v 65. minutě přišlo asi už definitivní rozhodnutí z kopačky Jana Smazala, jehož centr skončil až v brance Václava Stuchla. Po této brance už hosté rezignovali úplně a utkání se víceméně jen dohrávalo. V 88. minutě viděli diváci ještě jeden gól, když střídající Zdeněk Vaňa skóroval po přečíslení obrany hostí. Žákava tedy získává důležité tři body, díky kterým se odpoutala od spodku tabulky, Štěnovice klesli až na osmou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miroslav Šula: V úvodu jsme neproměnili nějaké šance, což už je u nás zvykem. Soupeř nás za to potrestal a první půli zvládl lépe, naštěstí jsme v závěru poločasu díky vlastnímu gólu srovnali. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší, hosté odpadli, nevytvořili si vůbec nic. Zasloužená výhra.

TJ Sokol Štěnovice
Jiří Knížek: Prvních třicet minut jsme soupeře přehrávali, v závěru poločasu jsme si bohužel dali vlastní gól. Ve druhé půli jsme úplně přestali hrát a soupeři jsme vítězství naprosto darovali.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] , R. Škala [-] - A. Huňáček [-] , O. Soukup [-] , M. Skala [-] - J. Smazal [-] , J. Saro [-] (68. Z. Váňa [-] ) , J. Šimeček [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] (75. P. Lodl [-] ) , M. Fabián [-] , R. Růt [-] , J. Knížek [-] - T. Belan [-] , P. Volf [-] , R. Kehár [-] (64. M. Dolejší [-] ) , M. Barnáš [-] - V. Hostačný [-] , M. Boček [-]

ŽK: 56. M. Dolejší .
Hráči zápasu: J. Smazal - M. Fabián .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - STUNA Zdeněk (N), JIRKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.