3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Domažlice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov dál čeká na výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hráči Meclova přijeli k zápasu šestého kola na hřiště Poděvous a chtěli ke svému dosavadnímu jedinému vítězství přidat další. Z kraje to vypadalo, že by se to i mohlo povést, protože domácí nastoupili nekompletní. Pak se ale počet hráčů na obou stranách srovnal. Hosté však byli aktivnější směrem dopředu a měli i více šancí. Jako první však skórovaly domácí Poděvousy, když skóre zápasu otevřel Martin Tumpach. Byl to sporný gól alespoň z pohledu hostů, protože se nepískal faul na jejich gólamana. Hosté ale svou aktivní hrou dokázali vyrovnat o několik málo minut později zásluhou jejich kapitána Pavla Malíka. Do poločasu se skóre již neměnilo a tak šli do šaten oba týmy za nerozhodného stavu.

Špatná rozehrávka stála Meclov body

 

Ve druhém poločase šli do vedení opět domácí, kdy po dvaceti minutách přesně mířil svým druhým gólem Martin Tumpach. Na další branku se čekalo až do závěru zápasu, kdy hosté dokázali opět srovnat. Gól si připsal Jan Koch. Když se již čekalo, že zápas skončí remízou, přišla obrovská chyba hostů při rozehrávce, kdy doslova namazali domácím na gól a ti tím samozřejmě nepohrdli. Šťastným střelcem byl Kamil Nechutný, který tak dal vítězný gól a domácí po výhře 3:2 získali všechny body. Meclovští se naopak svou chybou o body připravili.

 



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov B
Jan Koch: Bod jsme si zasloužili. Měli jsme více ze hry.



Sestavy


TJ Sokol Poděvousy
M. Traxmandl [-] - T. Brychcín [-] , R. Sedláček [-] , D. Moudrý [-] , V. Bouc [-] - P. Jindřich [-] , J. Liška [-] , L. Plas [-] , L. Levý [-] (48. M. Pomahač [-] ) - M. Tumpach [-] , K. Nechutný [-] -

TJ ZD Meclov B
J. Kovařík [-] - M. Pešek [-] , M. Příbek [-] , J. Šťastný [-] , V. Sladký [-] , O. Malý [-] , P. Malík [-] , J. Dufek [-] , L. Hajs [-] , M. Kokaisl [-] , J. Koch [-]

ŽK: 51. J. Liška , 89. R. Sedláček , 90. M. Tumpach - 54. M. Kokaisl , 75. L. Hajs , 77. P. Malík , 91. M. Pešek .
Hráči zápasu: P. Malík .
Místo: Poděvousy. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Pivoňka Martin - SEDLÁČEK Václav (N), ČERNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.