K. Sommer 40. (vl.)
V. Bendík 55.
P. Kopička 86.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice nadále stoprocentní, Kynšperk opět bez bodu


Branky


40. K. Sommer (vl.) , 55. V. Bendík , 86. P. Kopička
6

Na domácím hřišti přivítali hráči Citic v rámci 1. kola 1.B třídy Karlovarského kraje tým z Kynšperka. Po dvou úvodních zápasech měli domácí 6 bodů, hosté byli zatím bez bodu. Kynšperk musel trochu rotovat se sestavou, v základní jedenáctce se tak objevili i veteráni, jako Robert Kolov a Jiří Mareček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nabídla spoustu akce, ale jen jednu branku

Již od první minuty bylo jasné, že ani jeden z týmů do zápasu nešel s úmyslem probránit se k bodu. V 5. minutě střílel vedle citické branky Jakub Marek. O chvilku později vyrážel domácí gólman střelu Roberta Kolova. Ve 14. minutě se dostali do slibné akce domácí. Ze strany prošel přes dva bránící hráče Michael Prečan, ale střílel vedle branky. Poté mohl zakončit Kynšperský Miroslav Vágner, když nabíhal na přihrávku Martina Najmana, ale na míč nedosáhl. Ve 25. minutě se po centru prosadil hlavou Robert Kolov, ale branka nebyla uznána pro ofsajd. Velkou šanci měly Citice ve 32. minutě, ale vyloženou šanci Marka Dědiče zlikvidoval hostující Jiří Urbánek. Ve 40. minutě poslal prudký míč ze strany do vápna jeden z domácích hráčů a míč se odrazil nešťastně od hostujícího Karla Sommera do vlastní branky a domácí tak rázem vedli 1:0. V poslední minutě šel v domácím vápně k zemi hostující Martin Najman, sudí však provinění proti pravidlům nezaznamenal a do kabin tak šli týmy za stavu 1:0.

Citice dvěma dalšími brankami stvrdily výhru.

Ve 48. minutě se po odrazech míče od Roberta Kolova a domácího gólmana Philippe Prečana dostal míč vedle branky. Z následného rohu Robert Kolov minul hlavou branku jen o centimetry. Následovala pasáž hry, kdy měli Citice více ze hry, ale nedokázali toho využít. Naopak v 64. minutě, po rohovém kopu, se pokusil nůžkami překonat domácího gólmana Jan Kardoš. Prečan však jeho ne zcela povedený pokus kryl. V 68. minutě, po postupném útoku domácích se dostal míč k Václavu Bendíkovi, jehož střela ke vzdálenější tyči skončila brankou a Citice tak navýšily své vedení na 2-0. V 70. minutě pálil nad branku z přímého kopu Kynšperský Stanislav Marek. V 82. minutě ve skluzu netrefil odkrytou branku domácí Marek Dědič. Poslední branka padla v 88. minutě po přihrávce do brankoviště, kde se přes snahu Zdeňka Berana prosadil střídající Petr Kopička a upravil tak skóre na konečných 3-0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina (jednatel klubu): Do utkání jsme vstoupili dost zakřiknutě a dost jsme se trápili. Soupeř byl hodně kvalitní a tak jsme se nemohli dostat do tempa, na které jsme zvyklí. Dvě velké šance hostí výborně zachránil náš brankář a tím nás podržel při naší špatné hře. Po dvaceti minutách jsme se konečně oklepali a naše dvě stoprocentní šance vychytal na druhé straně brankář hostí. První branku si hosté vstřelili sami a to nám dosti pomohlo. Do druhé půle jsme na soupeře zatlačili a to nám přineslo dvougólové vedení, které nás uklidnilo a do konce utkání jsme již soupeře k ničemu nepustili. Ostudou tohoto utkání bohužel bylo neskutečné a nepochopitelné chování hostující lavičky, ale na toto jsme od tohoto soupeře zvyklí a je smutné, že se toho chování dodnes neodnaučili.

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Dnešní zápas na malém a neoblíbeném hřišti nám nevyšel a nakonec jsme odešli poraženi 3-0. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec špatně a domácím trvalo několik desítek minut, než se s touto situací srovnali. My jsme hodně řešili sestavu a nakonec museli nastoupi i veteráni Robert Kolov a Jiří Mareček. Další utkání hrajeme doma v sobotu a pokusíme se doma bodovat



Sestavy


Sokol Citice
P. Prečan [-] - M. Prečan [-] , T. Rajtšlegr [-] (31. J. Svoboda [-] ) , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , V. Bendík [-] (85. P. Kopička [-] ) , M. Kessl [-] , L. Mika [-] , Z. Rakaš [-] , P. Širochman [-] , D. Rajtšlegr [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - J. Urbánek [-] , M. Najman [-] (79. J. Mareček [-] ) , Z. Beran [-] , J. Kardoš [-] , M. Vágner [-] , D. Packert [-] , J. Marek [-] , S. Marek [-] , K. Sommer [-] , R. Kolov [-]

ŽK: 29. T. Rajtšlegr , 80. D. Rajtšlegr , 84. V. Bendík - 32. S. Marek , 62. J. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - VU David, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zajímavej zápas. Proti Citícím se na jejich malým hřišti hraje špatně a kluci z Kynšperka se o tom asi rychle přesvědčí.