0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice mohou být po prvním utkání spokojené, i přes nevýrazný výkon vyzrály na Erpužice


Branky


0

Nikdy si nmůžete být jistí s tím, jak se vám v utkání bude zrovna dnes dařit, ale nejen vám, ale i ostatním. Můžete maximálně odhadnout ten nejpravděpodobnější obrazy hry, na základě současné formy, tedy výkonů vykazovaných v nejbližší uplynulé době, přimčemž potřebujete mít stabilní vytížení, aby tento podklad moh odpovídat. Jak ale chcete tipovat na první utkání sezóny, po přestávce, změnách v kádru a v mnohých mužstev i takřka dvouměsíční absenci tréninků. Je to těžké, téměř to nejde. Týmy na přestávku navíc opravdu doplatily, bylo vidět, že jim chybí sil, ale i herní nerozehranost. Hrálo se vlastně o to, kdo, jak se říká, utrpí výhru. A tímto týmem byly nakonec Kšice.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice se dostaly do vedení, pak neproměnily penaltu

Oba týmy se zprvu spíše oťukávaly a nikdo nechtěl svou hru příliš otevřít. A není se také, čemu divit, když obě družstva nevykazovala zrovna nejlepší formu. Balón často odskakoval hráčům od nohy a všicni dělali zbytečné chyby. Kšice měly ale více ze hry a byly o měly mírnou převahu, k čemuž jim však výrazně napomohlo i to, že domácí hráli v oslabeném počtu, čehož nakonec dokázaly i využít. Domácí obránci udělali hned několik hrubých chyb za sebou a doslova uvolnili Kamila Dýdka, který jejich nabídku nemohl odmítnout a přesnou střelou dostal Kšice do vedení. Poté se zase nic moc nedělo, byli nějaké šance ze hry, ale nic jasného. Až v závěru první půle byla pro ruku ve vápně nařízena proti domácím penalty, kterou však Kamil Dýdek nedokázal proměnit. Erpužice si tak stále držely před druhou půlí šanci na body.

Kšice přidaly dva góly a braly tři body

Hosté se ve druhé půli rozhodně nechtěli pouze spokojit s jednobrankovým vedením, a proto se stále spouštěli do ofenzivy. A také toho nakonec dokázali i využít. Nejprve, když si vymněnili balón Šnebergr a Ivan Šetlík a druhý jmenovaný dostal míč za zád gólmana a podruhé a naposledy, když se po rohovém kopu hlavou ozval Jiří Havránek v šedesáté minutě. To už bylo ale střelcky vše, zbytek poločasu se spíše dohrával a Kšice už si svůj první tříbodový zisk nenechaly ujít.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Erpužice): Já si myslím, že postačí říct jen to, že nás bylo pouze devět. Kluci bojovali, snažili se a já z jejich hry mám dobrý pocit, protože odvedli dobrou práci. Měli jsme i nějaké šance a prohráli jen 0:3, což je v devíti proti jedenácti super. Jsem rád, že do toho dali vše a zvládli to perfektně. Příští týden už by nám zase měli nějací hráči přibýt a až to doladíme tak chceme bojovat už v nejlepší jedenáctce.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): S výsledkem jsem samozřejmě spokojený, ale naše předvedená hra ještě nebyl optimální. Bylo tam mnoho zbytečných chyb, málo důrazu a na to, že soupeř hrál jen v devíti, tak jsme s ním měli veliké problémy. Soupeř měl dobrého útočníka, který nám dělal problém, naše stoperská dvojice si v jeho bránění navíc nevadla úplně nejlépe a celkově měla zatím velké rezervy. Musíme si to vyříkat, zapracovat na tom a uvidíme.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - K. Novikov [-] , L. Bordeniuc [-] , M. Šustr [-] , F. Tesař [-] , J. Ševčík [-] , F. Kasl [-] , R. Kořínek [-] , J. Klimeš [-] , M. Kovačka [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - J. Havránek [-] , M. Volf [-] , V. Holý [-] , L. Kudlík [-] - P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , P. Janout [-]

ŽK: 70. F. Tesař - 7. M. Volf .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Vrbský Milan - ŠOUL Jan (N), JANOUT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.