0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec trápila produktivita a stačit mu tak k vítězství musel jen nejtěsnější možný gólový rozdíl


Branky


0

Favorizovaný Kostelec na černošínském hřišti sice nezaváhal, jak říká jeho tříbodový zisk, ale při pohledu na výsledek je patrné, že měl s Černošínem problémy, ale ne herní, především v první půli si hosté vytvářeli velké množství šancí a dokonce nastřeili i horní spojnici brankové konstrukce, ale trápila je produktivita. Kdyby hosté vedli po první půlhodině hry 3:0, nebo 4:0 asi by se nikdo nedivil. Ze všech jejich pokusů se nakonec ujal jen ten jediný, a ten také Sokolu nakonec musel stačit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Palebná bezmoc Kostelce a střela, která rozhodla

Kostelec se na začátku utkání ujal dirigování hry a snažil se dostat se rychle do vedení. To se nakonec povedlo rychle, když Kostelec šikovně sehrál svůj nacivčený signál. Kostelecký záložník se ze středu spustil k lajně a zaútočil po křídle, odkud v závěru našel zpětnou přihrávkou na hranici vápna Daniela Kertyse, který střelou z otočky pokořil Jakuba Zahradníka v brance. Avšak tak rychle, jak domácí střelcky do utkání vkročili, tak také vykročili. O chvíli později nastřelil Kostelec břevno, poté měl zase dvě obrovské příležitosti Michal Steiner, který se po návratu po zranění teprve zapracovává do sestavy a rozehrává. Nejprve minul ve skvělém postavení a poté hlavou zamířil těsně nad. Ten samý hráč měl ještě minimálně dvě velké šance, ale zkrátka mu nebylo souzeno, stejně jako dalším kosteleckým hráčům. Po uplnyulých pětadvaceti minutách se hra uklidnila, Kostelec zvolnil přestal být tak nebezpečný. Hra se více vyrovnala a Černošín byl před druhou půlí stále ve hře. 

Druhá půle byla vlastně zbytečná

Přesně tak. Druhá půle už se snad ani neusela dohrávat. Týmy navázaly na hru z konce první půle a šance si moc nevytvářely. Hrálo se ve středu hřiště a oba gólmané si mohli odpočinout. Když už se ze hry někdo do šance dostal, zakročil brankář, nebo střela letěla úplně mimo. Střelecky se už ale nikdo neprosadil, což se hodilo více Kostelci, který si nakonec odváži z Černošína jen těsné vítězství v poměru 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek (Sokol Černošín): Byl to první zápas sezóny a byl celkem vyrovnaný. Šancí tolik nebylo a převážně se hrálo na polovině hřiště. Nejsem spokojen, protože jsem očekával, že při prvním utkání bude chuť po fotbale a to se mi nepotvrdilo.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Není ani, co hodnotit. Od začátku jsme byli lepší tým, který měl více ze hry a kdybychom vyhráli první poločas 5:0, nemohl by se nikdo divit. Takže, co se koncovky týče, je to velká nespokojenost, ale na druhou stranu nám chyběli hned tři důležití hráči a ve hře to v našem podání přesto nevypadalo tak zle. Hráli jsme dobře, zejména díky naší střední záloze a jak říkám, škoda je jen těch neproměněných šancí, ale máme tři body a to je důležité.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - M. Lacman [-] (46. R. Jabůrek [-] ) , J. Šedivý [-] (70. P. Černý [-] ) , A. Kohut [-] , T. Petrovič [-] , R. Panuška ml. [-] , J. Kubovský [-] (80. K. Skoumal [-] ) , J. Solový [-] , T. Vondraš [-] , R. Drozda [-] , L. Melich [-]

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - J. Jamriška [-] , M. Hakel [-] , M. Steiner [-] , J. Soustružník [-] , J. Pešík [-] (85. R. Průcha [-] ) , L. Netrh [-] , P. Masař [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-] , D. Kertys [-]

ŽK: 17. M. Steiner , 49. L. Honzík , 85. D. Kertys .
Místo: Černošín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hromka Pavel - PECHMAN Marek (N), HACKER Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.