Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor byl po první půli mírným favoritem, druhou ale prohrál 0:7


Branky


0

Kladruby měly v tomto utkání dominovat, ale to se nestalo. Bor byl v první půli výraznější, měl navrch a nikdo by se asi nedivil, kdyby po pětačtyřiceti minutách vedl. Ale nedokázal se střelecky prosadit ani jednou, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0. Ve druhé půli ale Bor nezastihl první desetiminutovku a po hloupých chybách velmi rychle dvakrát inkasoval. Tím se připravil o naději a zbytek utkání vyloženě odevzdal. Nakonec se tak stalo něco, co by po první půli nikdo netipoval, Kladruby zvítězily 7:0 a braly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor měl v první půli navrch i v deseti

Domácí tým se sešel k utkání jen v deseti lidech a zdálo se, že je vše zpečetěno už před utkáním, ale Kladruby nahráli zrovna nejpřesvědčivěji, a tak se stalo to, že byl out-sider v podobě Boru na hřišti dokonce lepším týmem, který si vytvořil i celkem dost šancí, ale jedno jeho dobrému výkonu chybělo, a sice vsítění. V této disciplíně se však nedařilo ani hostům, kteří také několik šancí měli, a tak se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Nečekanou smršť podpořila výrazná přesila

Domácí však nezastihli dobře začátek druhé půle a nechali supeři zbytečně moc prostoru, čehož Kladruby dokázaly využít nejdříve prvním zásahem utkání v podání Matěje Havránka, k němuž neuvěřitelně prošla nepříliš razantní přihrávka Lukáše Kotlára přes celé vápno, a následně i navýšením samotného Lukáše Kotlára, který dobře zakončil individuální akci po několika kličkách střelou na zadní tyč. Domácí se navíc zranil hráč a už sedmapadesáté minutě se dokázal navíc Matěj Havránek trefit potřetí, a tak se zdálo, že je rozhodnuto. A bylo, domácí už neměli dostatek sil, aby se zápasem něco udělali, a tak už se jen za převahy Kladruby zápas dohrával, i když po střelecké stránce to rozhodně ještě nebylo vše. Už po chvíli navýšil vedení Kladruby na 4:0 René Duspiva a na něj později navázal také Václav Kučera. Pomalu už to ale začínalo vypadat, že je to vše, ale vb závěrečné desetiminutovce Kladruby ještě trochu přitlačily a po dlouhém centru Matěje Havránka se dokázal hlavou znovu prosadit nízký René Duspiva. Definitivně však udělal za utkání tečku až v poslední minutě Václav Kučera, který zvýšil na konečných 7:0 a ukončil tak trápení domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): První půle byla vyrovnaná, dokonce jsme měli více šancí, ale nevyužili jsme jich. Za tu musím kluky pochválit, hráli velmi dobře, měli krásné náběhy a dobrý pohyb. Byl to krásný fotbal, a to jsme hráli jen o deseti hráčích. Ve druhé půli jsme ale hned na začátku dvakrát chybovali, hosté obě zaváhání potrestali, a tím nás vyřadili ze hry. Navíc se nám zranil ještě útočník i brankář, a tak jsme nakonec dohrávali jen v osmi.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): První půle byla vyrovnaná, ale ve druhé půli už soupeř fyzicky odpadl a my jsme si hráli to, co jsme potřebovali. Soupeři se navíc zranil ve druhé půli jeden hráč, takže hráli dlouho jen v devíti, což jim na síle také nepřidalo. My jsme nehráli žádný dobrý a pěkný fotbal, jen jsme dokázali využít jejich oslabení.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - F. Fikar [-] , O. Cimprik [-] , A. Zouhar [-] , V. Boško [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , J. Maczko [-] , V. Hlaváč [-] , V. Kalčík [-] , J. Marcínek [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] , P. Ganobjak [-] , J. Šimek [-] - T. Kasl [-] , M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] , J. Šrámek [-] - R. Duspiva [-] , T. Kotlár [-] - R. Valena [-]

ŽK: 82. R. Duspiva , 87. J. Šimek .
Místo: Bor. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Friedenberger Robert - BLAHUTA Josef (N), KAISER Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.