Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké drama nakonec nepřineslo Brodu body ani nepodruhé


Branky


0

Asi největším smolařem jarní fáze je zatím tým Brodu, který v prvním kole smolně ztratil slibně rozehrané utkání proti Jiskře Třemešné a nyní stejným výsledkem 2:3, tedy nejtěsnějším možným rozdílem, prohrál také na hřišti Boru a na první body stále musí ještě čekat. O všm však rozhodla jediná čtvrthodina hry ve druhé půli, ve které padlo všech pět branek. Bohužel pro Brod, tři z nich do jeho sítě, a jelikož se hosté již na další zásah nezmohli, museli se smířit s další porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez jediné branky

Už od prvních minut se hrálo velmi vyrovnané utkání dvou sympaticky bojových týmů, které se svou urputnou a naživnou hrou prezentují po celý rok. Více ze hry měla však aespoň o torchu domácí Bor, který si vytvářel více větších šancí, než dovoloval vytvářet soupeři. Přesto však první půle nepřinesla jedinou branku a oba brankáři si tak prozatím uchovali svou neprůstřelnost. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného nepozměněného stavu, který sliboval divákům ještě pořádné drama.

Dlouho nic a pak pět branek za patnáct minut

Ve druhé půli už mel Bor navrch trochu výrazněji a nakoenc se mu podařil ov jedenašedesáté minutě také konečně poprvé rozvlnit síť, když pěknou svižnou střelou zaskočil hostujícího brankáře Chu Phuong Duy. Jenže Brod dokázal do deseti minut odpovědět vyrovnáním, o které se postaral Martin Bernas. Aa tím byl brankový pytel roztržen. Neuplynula ani další minuta a Chu Phuong Duy vrátil svému týmu vedení zpět. A asi za dvě minuty se dokázal prosadit také František Pták, který tak poslal svůj tým do dvoubrankoého vedení, které však nevydrželo ani minutu, protože hosty po hrubé chybě domácího gólmana odkázal vrátit zase zpět do utkání Zbyněk Pytlík. Pak ale přišel s brankami zase útlum. Bor korigoval výsledek a chytrou hrou celý zápas kontorloval. Brodu nakoenc už nic neumožnil a došel si po zběsilé přestřelce pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták (Sokol Bor): Zpočátku to bylo oboustranně vyrovnané utkání, ale přesto jsme měli o trochu více šancí. Ve druhé půli jsme ale prostřídal, což přidalo na naší aktivitě a myslím, že jsme od té doby byli lepší, i když soupeř dokázal na dvě branky odpovědět, ale ta třetí už nám stačila k tomu, abychom utkání v klidu dohráli a dovedli k výhře.

FK Brod nad Tichou
FK Brod nad Tichou: Brod nad Tichou se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Tejkal [-] , C. Phuong Duy [-] , F. Pták [-] , J. Zíka [-] , R. Mikulička [-] , V. Boško [-] , J. Maczko [-] , F. Fikar [-] , V. Kalčík [-] , J. Marcínek [-]

FK Brod nad Tichou
V. Melounek [-] - Z. Pytlík [-] , L. Kubalík [-] , P. Kutílek [-] , M. Bernas [-] , F. Janda [-] , A. Ulbrich [-] , M. Hišem [-] , P. Jonáš [-] , V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-]

ŽK: 56. C. Phuong Duy - 56. M. Hišem .
Místo: Bor. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Požárek Lukáš - KYSELÝ Václav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.