1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty porazily Spartu nejmenším možným rozdílem


Branky


0

Nedělní hrací den nabídl pouze dva zápasy, ale za to velice atraktivní. Na jednom hřišti se potkalo Stříbro s Lázněmi a na druhém zase Trpísty se Spartou Dlouhý Újezd. Těžko řící, který z těchto šlágrů byl "šlágrovější", omluvte to vymyšlené slovo, jistě však chápete, co tím chci říci. Pravdou všek je to, že o trochu více diváků přilákal zápas v Trpístech. Jak už to však u takovýchto taháků bývá, byl to spíše souboj taktik a opatrnosti, ve kterém příliš branek nepadalo. O jedinou se postaral už v první polovině trpístský kapitán René Táborek, a tím také celý zápas rozhodl. Domácí totiž Újezd do žádných větších šancí nepustili, a tak nakonec dokázali zvítězit za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra přinesla branku až po třiceti minutcáh

Už od samého začátku bylo jasné, že ačkoli se setkala dvě velmi kvalitní mužstva nijak obzvláště zajímavého utkání se diváci nedočkají. Od začátku pohlednému fotbalu bránila opatrnost a taktika obou týmů. Přesto měl jeden z nich o trochu více navrch. Byly to Trpísty, které zkrátka měly více ze hry a vytvářely si více šancí. A jedné z nich nakonec dokázali také využít, když Wintrla vyslal za obranu René Táborka, a ten technickou střelou obhodil brankáře. Stav 1:0 byl tedy po první polovině utkání celkem spravedlivý, ale stále ještě nic Sokolu Trpísty nesliboval a nezaručoval.

Vůbec nic, jen dohrávání

Jestliže ale diváci nebyli po první půli sokojeni, ve druhé museli strádat ještě více, jelikož tato část nenabídla vůbec nic. Týmy pouze navázaly na opatrný výkon z předchozího poločasu, ale snížil se i počet šancí a zápas se v podstatě jen dohrával a jeslikož Trpístští dokázali díky výborné obraně soupeře držet na uzdě a své vedení velmi pečlivě kontrolovali, zaslouženě se nakoenc dočkali výhry za tři body, díky které si oěpt upevnili své druhé místo a přiblížili se prvnímu Stříbru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Dnešní zápas byl určitě lepší než ten minulý. Výkon celého týmu byl velmi dobrý. Kluci dnes makali, jako tým. Dokázali se poučit z minulého zápasu a já jim nemám, co vyčíst, mohu jen chválit. Újezd jsme nepustili do žádné šance a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Schuster [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Ludvík [-] (78. J. Dvořák [-] ) , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , J. Wintrle [-] , T. Čižmár [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - E. Dravecký [-] , P. Jadlovský [-] , O. Bučan ml. [-] - P. Chejnovský [-] , J. Hanilec [-] - J. Podlesný [-] (25. M. Stoklasa [-] ) - K. Tůša [-] , J. Synek [-] , P. Hlůžek [-] , P. Kochta [-]

ŽK: 66. K. Tůša .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 52. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - KUBAŠTA Stanislav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.