Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

FOTO: Domažlice ztratily výhru nad Admirou v úplném závěru


Branky


14. D. Pinc , 51. D. Černý (p.) - 29. J. Trajhan (p.) , 90. V. Venc
11

Domažlicím se nepodařilo potvrdit roli papírového favorita a utkání s Admirou skončilo remízou 2:2. Hosté vyrovnali chvíli před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pinc poslal domácí do vedení, Admira srovnala z penalty

Domácímu trenérovi chyběl kvůli vyloučení v poháru kapitán a nejlepší střelec soutěže Mužík. Přesto domácí začali aktivně a svého soupeře zatlačili. Dvořák dokonce v úvodu utkání dostal míč za brankovou čáru, ale předcházel tomu jeho útočný faul. Ve 14. minutě u se domácí mohli radovat z vedení. Na centr Hrubého si vyskočil Dušan Pinc a hlavou otevřel skóre utkání, 1:0. Do dalších šancí se již domácí nedostávali tak lehce a hra se vyrovnala. Ve 29. minutě se hnal Michálek sám na brankáře Brycha, který ho ve vápně fauloval a byl nařízen pokutový kop. Exekuce se ujal Jáchym Trajhan a nezaváhal, 1:1. Více šancí v první půli k vidění nebylo, proto skončil poločas nerozhodně.

Venc v závěru srovnal

Úvod druhé půle přinesl další penaltu, tentokrát pro domácí. V 51. minutě byl na malém vápně sražen Došlý. Míč si vzal Daniel Černý a s přehledem vrátil Jiskře vedení. Domácí poté ale téměř rezignovali na útočnou snahu a chtěli hubené vedení udržet až do konce. V 90. minutě se pasivita Domažlicím vymstila. Trajhan zahrával rohový kop, domácí sice míč odkopli, ale před branku jej vrítil Mráz a Vojtěch Venc se zorientoval nejlépe a dostal míč do sítě, 2:2.

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Kvůli nesmyslné uzávěrce ještě nesmyslnějšího závodu cyklistů v Motole a dále kvůli zácpě na D5 jsme i přes zdánlivě dostatečnou časovou rezervu dorazili do Domažlic s velkým zpožděním, 30 minut před výkopem. Ve spěchu pak proběhla příprava a rozcvičení na utkání, a tomu odpovídal i náš výkon v prvních 20 minutách. Byli jsme nesoustředění, rozhození a na velmi dobře připraveného soupeře jsme ztráceli rychlostí a organizací hry. Za to jsme také poměrně brzy zaplatili první inkasovanou brankou. Postupem času jsme se ale dostali do hry, přesunuli jsme Zárubu z pod hrotu před stopery a eliminovali tak tlak na naši obranu, především v soubojích s vysokými útočníky Domažlic. Soupeř nastoupil s velmi ofenzivní sestavou (pět klasických útočníků), kteří při našich ztrátách zatěžovali obranu poměrně velkým tlakem. Přibližně od dvacáté minuty jsme zklidnili a zpřesnili naši hru, dobře jsme napadali soupeře ve středu hřiště a měli náznaky příležitostí k brejkovým situacím. Při jedné z nich Michal Douděra skvěle potáhl míč po levé straně a poslal průnikovou přihrávku na Kubu Michálka, kterého srazil brankář Jiskry. Jasná penalta, kterou s klidem Jáchym Trajhan proměnil. Tato situace byla důležitá pro naše sebevědomí v celém dalším průběhu utkání, kdy jsme vlastně soupeře nepustili do vyložené šance, přestože ten hrál velmi dobře a poměrně brzy po poločase, po našem zaváhání, šel znovu do vedení ze správně nařízené penalty. Od té doby byla hra poměrně vyrovnaná a zdálo se, že domácí mají s přibývajícím časem snad i obavy o výsledek. Proto jsme se rozhodli zariskovat a v posledních deseti minutách se pokusili dostat soupeře pod tlak zvýšeným presinkem. Poslali jsme do hry třetího stopera, změnili rozestavení na 3-4-3 a čerstvé, mladé síly – Kunc, Mráz, Čermák spolu s Pavlatou – měly dostat obranu Domažlic pod zvýšený tlak. Myslím, že jsme tím soupeře trošku rozhodili a povedlo se nám narušit do té doby bohorovnou hru obrany řízené Limberským. Naše úsilí nakonec se dostalo do úspěšného konce v 90. minutě, kdy po rohu a odraženém míči jej vrátil Kuba Mráz zpět před branku Domažlic a Vojta Venc nám svým důrazem přinesl velkou radost. Troufám si říct, že nakonec i zaslouženou. Pokud jsem po remíze v Rakovníku mluvil jako o prohře, dnes se remíza v Domažlicích rovná vítězství. Děkuji všem hráčům a realizačnímu týmu za odvedený výkon a skvělou spolupráci, opět se ukázalo, podobně jako v zápase s Vltavínem, jak platní jsou i hráči, kteří zasáhnou do utkání třeba jen na pár minut.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - D. Limberský [-] , D. Pinc [-] , M. Bauer [-] (76. J. Teršl [-] ) , F. Dvořák [-] , K. Pavlík [-] (67. T. Kuhajda [-] ) , M. Mlynařík [-] , P. Došlý [-] (76. V. Černý [-] ) , M. Hrubý [-] (46. M. Rychnovský [-] ) , V. Uzlík [-] , D. Černý [-] (56. D. Brabec [-] )

FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Fric [-] , M. Horák [-] , V. Záruba [-] , O. Herc [-] (82. Š. Skalický [-] ) , J. Panýrek [-] (46. M. Čermák [-] ) , J. Trajhan [-] , J. Michálek [-] (34. T. Pavlata [-] ) , V. Venc [-] , M. Čácha [-] (74. P. Kunc [-] ) , M. Douděra [-] (82. J. Mráz [-] )

ŽK: 28. L. Brych , 39. F. Dvořák - 62. J. Trajhan .
Hráči zápasu: D. Pinc - V. Venc .
Počet diváků: 442. Rozhodčí: Tesař Tomáš - EIBL Lukáš, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2021 19:25
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bohužel body asi nezískáme. Domažlice jsou pro mě adept na postup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích