Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová opět nadělovala, tentokrát to odnesli hráči Zhoře


Branky


0

Hostující hráči z Tisové přijeli v hodně obměněné sestavě, v poli si zahrál i brankář Pavel Haník, který dokázal vsítit dva góly, hattrick vstřelil Jan Peterka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nadělovali už v prvním poločase,domácím vstřelili 6 gólů

Už od začátku utkání bylo vidět, že hostující celek přijel do Zhoře v dobrém rozpoložení po předchozích utkáních, kdy dokázali vyhrávat důležité utkání. Již od prvních minut se dostávali do šancí, ovšem většinu jich pochytal brankář domácího celku Stanislav Vozabule. Ovšem na střelu ze 6. mínuty, kterou vyslal Dmytro Fitsek byl už krátký. Domácí po krásné kombinační akci, kde si vyměnili z první několik přihrávek nahráli až na Fitseka a ten se prosadil-0:1. Hostující celek kontroloval hru, dlouho ovšem gól dát nemohl. To trvalo ale jen do 20. minuty, kdy se hlavou dokázal prosadit Jan Peterka a zvýšil tak na 0:2. Ve 25. a 27. minuty vystřihl dvě střely jak z kopíráků k pravé tyči Jan Peterka, který tak zkompletoval za 7 minut hattrick v utkání. 0:4. Další gól v tomto utkání přišel po výborné akci hostujícího celku, kdy si hosté několikrát vyměnili míč, který na levou stranu dostal přihrávku, a ve vápně milimetrovou přihrávkou našel Volodymyra Samka, který zvýšil již na 0:5. Ovšem to nebylo všechno- O chvíli později si hosté udělali z domácích hráčů panáky, když si z jedné vyměnili míč David Gabčo, Volodymyr Samko a Viacheslav Pryvrattskyi, po patičce Samka se ke střele dostal Viacheslav Pryvrattskyi a prostřelil brankáře domácích. 0:6. Domácí z poločasu příliš neměli, hlavně z důvodu výborně hrající zálohy hostů, jedinou šanci kterou si vybojoval domácí celek zlikvidoval brankář Haník. Poločas tak skončil 0:6 hosty z Tisové.     

V poločase se do role útočníka dostal i brankář hostů

O poločase odešel ze hřiště Jan Peterka, kterému hattrick v utkání stačil, místo něho na hřiště přišel Lukáš Šalacha, který šel ale do brány místo brankáře Haníka, který šel do útoku právě místo Peterky. Hostující celek ovšem již od začátku začal útočit a zapomněl bránit, čehož využil domácí celek a z brejku snížil na 1:6 Petr Vraný. Ovšem poté se hosté vzpamatovali a dokázali se opět dostat do dominance na hřišti. Patrik Gabčo procházel hřištěm jako nůž máslem a rozdával skvělé přihrávky, jednu z nich zúžitkoval i Pavel Haník, který jen doklepl míč do brány- 1:7. O chvíli později to byl opět Patrik Gabčo, který se dostal ke střele, jeho pokus sice brankář vyrazil, ovšem jen k dobíhajícímu Pavlu Haníkovi, který tak zvýšil na 1:8. Po gólu se ovšem brankář a útočník Haník zranil a ze zápasu musel odstoupit. O chvíli později se zranil i David Gabčo a protože hosté už nemohli střídat, museli dohrávat v deseti lidech. V 71. minutě se ke gólu dostal i Patrik Gabčo,který se nejlépe zorientoval ve skrumáži hráčů a upravil tak konečné skóre na 1:9. Hostující celek se dostával do několika brejků, ovšem vždy chyběla finální přihrávka. Do konce utkání už se více nestalo a hosté tak deklasovali Zhoř na jejím hřišti 9:1. 



Sestavy


TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - J. Vraný [-] , M. Pleško [-] , P. Vraný [-] , M. Dub [-] , M. Sobíček [-] , K. Machovský [-] , M. Sobíšek [-] , J. Demeter [-] (46. J. Janeček [-] ) , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] (46. L. Hakel [-] )

TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] (56. V. Rott [-] ) - D. Gabčo [-] , T. Kozák [-] - D. Fitsek [-] , V. Pryvrattskyi [-] , V. Samek [-] , I. Balash [-] - J. Peterka [-] (46. L. Šalacha [-] ) , P. Gabčo [-] , D. Sershen [-] - M. Foltas [-]

Místo: Zhoř. Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - VRANÝ František (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.