2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranovští fotbalisté slaví cenné body, tentokrát porazili silný Damnov


Branky


0

Zatímco hosté z Damnova minulé kolo dokázali porazit silnou Studánku na svém hřišti 8:6, hráči Vranova se v posledních kolech trápili. Tentokrát ovšem vyšel zápas hlavně domácím, kteří díky dvěma zásahům Pavla Harančíka berou další 3 body v domácím prostředí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali rozhodnout již v prvním poločase

Domácím se do sestavy po zranění vrátil Jan Spievak, který zaujal místo v brance. Svému týmu ovšem stále nemůže pomoci Matějka, kterého dále zúžuje zranění nohy. Domácí byli již od začátku aktivnější, a vlastně po trvání celého utkání hosty k něčemu velkému nepustili. Domácí se tak v 17. minutě ujali vedení. Pronikající domácí hráč Pavel Harančík se dostal až k do pokutového území a prostřelil brankáře hostů a otevřel skóre utkání 1:0. O čtyři minuty později úřadoval Pavel Harančík podruhé. Krásně si povodil obránce hostů a nechytatelnou ranou zavěsil k tyči-2:0. Do konce poločasu se dostali domácí ještě k šancím, které ovšem proměněny nebyly. Výpady hostujícího týmu skončili většinou na obraně domácích, nebo u brankáře Jana Spievaka. Po prvním poločase bylo tak skóre 2:0 pro domácí.

Šance si vytvářeli hlavně domácí, gól ovšem diváci neviděli

Domácí tým i do druhého poločasu nastoupil jako lepší celek. Více na míči sice byli hráči Damnova, ovšem v obraně domácích nemohli najít skulinu. Domácí v druhé půli spoléhali hlavně na chyby hostujícího celku. Když už se hosté mohli dostat ke střele, své akce překombinovali a míč tak zůstával na kopačkách domácích. Pokud se už Damnov ke střele dostal, střely neměly potřebnou razanci k ohrožení brankáře domácícho celku. Domácí v druhém poločase pohrozili hlavně z brejkových situací, ale ani z těch gól nepadl. Utkání tak skončilo 2:0 po dvou gólech z prvního poločasu. Za domácí odehrál výborné utkání domácí obránce Pavel Spievak, který výborně splnil své postavení zkušeného obránce. Skvělý výkon v utkání podtrhl dvěmi góly Pavel Harančík. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Vranov
Ohlasy- Vranov- Jan Spievak: Hrály jsme výborně v obranné fázi, a vytvářeli si šance. Hosté se k ničemu velkému nedostali.




Sestavy


TJ Jiskra Vranov
J. Spievak [-] , P. Spievak [-] - M. Budek [-] , V. Plocar [-] , P. Soukup [-] - V. Lešák [-] (60. M. Klauber [-] ) , V. Hodan [-] , P. Harančík [-] , M. Šůs [-] , V. Šneberk [-] , T. Barančík [-]

TJ Sokol Damnov B
S. Hes [-] - M. Drozda [-] , E. Šály [-] , J. Marcell [-] , T. Vácha [-] (54. M. Thürmer [-] ) , T. Majerčík [-] (72. M. Bostl [-] ) , F. Vršecký [-] (58. J. Novák [-] ) , J. Janků [-] , M. Podsclan [-] , J. Fuchs [-] , J. Dietl [-]

ŽK: 40. P. Harančík - 60. E. Šály .
Místo: Vranov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Požárek Lukáš - PEŠEL Miroslav (N), VOJTUŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.