Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranovští poprvé vyhráli, doma rozstříleli Hošťku


Branky


0

Domácí Vranov čekal na první vítězství od začátku sezóny. Tentokrát do Vranova zavítali hráči Hošťky a odvezli si debakl. Velkou zásluhu na tomto víztězství měl i Jan Petřina, který vsítil hattrick. Dvěmi góly se blýskl i Jan Spievak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytvořili dvě velké šance, góly dával ale Vranov

Na hráčích domácího týmu bylo vidět, že chtějí konečně brát body. Hostující hráči se dostali do dvou šancí z kterých mohli jít do vedení, ale byli to nakonec domácí, kteří otevřeli skóre. Ve 22. minutě načal hostující tým Miroslav Šůs, který vsítil první gól utkání-1:0. Necelých 10 minut po Šůsovi otevřel svůj gólový účet Jan Petřina a poslal domácí do vedení 2:0. Jakékoliv šance hostů končili na obraně nebo na brankáři Pavlu Spievakovi. Poločas skončil tak vedením domácích 2:0. 

Domácí vstřelili 4 góly a s přehledem zvítězili

Druhý poločas začali lépe domácí a v rozmezí 8 minut dokázali vstřelit 3 góly. V 50. minutě se poprvé trefil Jan Spievak-3:0. V 55. a v 58. minutě přidal dva góly Jan Petřina a dokonal tak hattrick v utkání. To už domácí vedli 5:0 a o vítězi bylo dá se říci rozhodnuto. Hostům se v 68. minutě povedlo snížit na 5:1, když se trefil kapitán hostů Jan Hečko. Skvělý výkon v utkání podtrhl dalším gólem Jan Spievak a jeho tým tak zvítězil nad Hošťkou 6:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Vranov
Ohlasy- Vranov- Jan Spievak: Tým Hošťky dobře kombinoval, ale vůbec nestřílel. My jsme se dostávaly do protiútoků dostávaly díky rychlým útočníkům. Hosté měli dobré záložníky, ale vše končilo na naší skvělé obraně.




Sestavy


TJ Jiskra Vranov
P. Spievak [-] - T. Barančík [-] , J. Matějka [-] - J. Petřina [-] , P. Soukup [-] , M. Budek [-] , V. Plocar [-] - M. Šůs [-] , J. Šubrt [-] , J. Spievak [-] - Z. Budek [-] (55. K. Kotora [-] )

Inter Hošťka
Z. Jurek [-] - O. Kelner [-] - L. Valuš [-] , J. Peňák [-] , P. Pokorný [-] , F. Cingroš [-] (35. R. Valuš [-] ) , A. Zeman [-] , J. Hečko [-] , J. Hečko [-] , R. Hečko [-] , L. Jurek [-]

Místo: Vranov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rezek Karel - SCHMID Rudolf (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.