M. Jaroň 37. (p.)
M. Richtár 77.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 15:00

3.kolo, Divize F, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velička sestřelil Vítkovice


Branky


37. M. Jaroň (p.) , 77. M. Richtár - 10. B. Velička , 48. B. Velička , 79. B. Velička
4

Porci tří utkání během sedmi dnů dnes završili fotbalisté Vítkovic, za tropického počasí doma přivítali Frýdlant nad Ostravicí. Zkušeností nabitý kádr hostů po celý zápas tahal za delší konec, a nakonec těsnou výhru proti bojujícím, leč unaveným, Ostravanům uhájil. Hrdinou utkání 2. kola Divize je Bohdan Velička, který vstřelil všechny tři branky svého mužstva a ještě další šance nevyužil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

První velkou šanci viděli diváci již po čtyřech minutách, když se protáhl po lajně Kalfas a před bránu servíroval Václavík, Jaroň ovšem na přední tyči nedokázal díky teči trefit prostor branky. To první zajímavá příležitost hostů skončila brankou poté, co se z levé strany dostal balón na střed k Bohdanu Veličkovi, jenž chytře obstřelil Macíka i Mrozka. Útočník Frýdlantu pak šikovně vyzval ke skórování Biolka, tomu však rána nesedla. Vítkovickým se dnes moc nedařila rozehrávka, přesto se jim podařilo vyrovnat. Motyčka utekl po levé straně a ve vápně ukázal svou chytrost, když vybídl k faulu Švrčka. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Marek Jaroň. A obrana červenobílých málem přišla před pauzou i o vedení, když její nedorozumění v pokutovém území málem využil Kohut, jenže díky včasnému bloku získal jen roh a z něj ohrožení branky nepřišlo.

Frýdlant rozhodl o výhře

Po změně stran udeřili opět hosté, kombinace u rohového praporku vyústila v centr, jenž přesnou hlavičkou do středu brány umístil Bohdan Velička. Fotbalista s druholigovými zkušenostmi, odkud jinud než z Frýdku-Místku, vzápětí mohl zkompletovat hattrick, leč tvrdá rána z levé strany skončila jen v boční síti. Na druhé straně se k dalekonosné střele odhodlal Jaroň, ovšem mířil metr vedle a unavený záložník šel vzápětí vystřídat. A tak zase úřadoval Velička, nejprve po spolupráci se Soukupem ranou k tyči pořádně protáhl Mrozka, aby o pár okamžiků později po rohu orazítkoval břevno po rohovém kopu.

Přesto z ničeho nic přišla naděje na bodový zisk, rána z třiceti metrů z kopačky Matěje Richtára nezaskočila jen diváky, ovšem hlavně brankáře Prepsla. Hosté z pod Beskyd si však bohužel během dvou minut vzali vedení zpět. Standardka Biolka se snesla na hlavu Bohdana Veličky, a ten se ukázal býti dnešním katem Vítkovic. Unavené mužstvo už jen těžko hledalo sílu na zvrácení zápasu, srdcař Martin Motyčka prošel po kraji a poslal míč na bránu, kde na něj ale Romaněnko nedosáhl, a tak si Frýdlant nad Ostravicí odváží z TC Vítek všechny tři body.

 

zdroj: https://www.mfkv.cz/clanek/jak-dulezite-je-miti-velicku-vitkovice-frydlant-2-3-5603



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice
Trenér Robert Pištěk:: "Znovu jsme po 14 dnech na hřišti vyzvali Frýdlant, už víme, že jde o těžkého soupeře z pohledu zkušeností a kvality. Byli jsme si vědomi, že musíme být aktivní, což se nám bohužel nedařilo jako v předešlých dvou zápasech uplynulých sedmi dní. Hlavní problém dnes vidím v netaktickém výkonu, laxním bránění a zbytečných faulech, jež vytvářely standardky soupeře. A ten ví, jak je trestat. Po inkasované brance jsme navíc ztratili sebevědomí a naše hra byla plná nepřesností. Vstup do druhé pětačtyřicetiminutovky byl bohužel katastrofální. Jiskřičku naděje vykřesal Richtár, ale následně přišlo nedůsledné bránění a soupeř si vzal vedení zpět. Bohužel dnes jsme bez bodu."




Sestavy


MFK Vítkovice
R. Mrozek [-] - L. Macík [-] (62. R. Hadaš [-] ) , J. Romaněnko [-] , M. Jaroň [-] (59. J. Kouřil [-] ) , M. Motyčka [-] , T. Kohut [-] (80. M. Dujsík [-] ) , M. Václavík [-] , J. Tkáč [-] , M. Richtár [-] , M. Němec [-] , J. Kalfas [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - D. Marek [-] , J. Svatonský [-] (63. M. Milar [-] ) , B. Velička [-] , M. Švrček [-] , M. Indra [-] (73. R. Wozniak [-] ) , J. Wludyka [-] , R. Šafner [-] , P. Soukup [-] (78. D. Fromelius [-] ) , P. Literák [-] , M. Biolek [-]

ŽK: 31. J. Kalfas , 75. M. Richtár - 31. J. Svatonský , 32. R. Šafner , 45. O. Prepsl .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Kaloč Radim - LUKAŠÍK Petr, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích