0:1
(0:1)
23. T. Hrčka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov nejtěsnějším rozdílem vyhrál v Bavorově


Branky


23. T. Hrčka (p.)
19

Bavorov na domácí půdě přivítal Dražejov. Utkání nabídlo pouze jednu branku, a to navíc z pokutového kopu. Díky tomu získali všechny body hosté z Dražejova a vrátili se na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce skórovali z penalty hosté

V prvním poločase utkání mezi Bavorovem a Dražejovem byli aktivnějším týmem hosté. Vytvořili si asi tři dobré brankové příležitosti, ale v koncovce byli zakončující hráči neklidní a domácího brankáře nepřekonali.

 

Až ve 23. minutě se Dražejovští dočkali. Koutský vyslal do úniku Poláčka, který byl faulovaný domácím gólmanem a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost kapitán hostů Tomáš Hrčka a dokázal otevřít skóre - 0:1.

 

Do konce první půle byl na hřišti k vidění spíše taktický souboj bez výraznějších příležitostí. Do šaten šli tedy spokojenější hosté.

V druhé půlce se osmělili i domácí, ale vyrovnat nedokázali

Ve druhé polovině utkání už začali více ukazovat i hráči domácího Bavorova. Jedním z důvodů bylo i to, že hosty začali fyzicky převyšovat. Bavorovští se dostali do několika šancí, ale buď selhaly v zakončení, anebo je vychytal velmi dobře hrající brankář Patrik Drnek.

 

Hosté z Dražejova tak dokázali ubránit nejtěsnější náskok až do konce zápasu, díky čemuž si připsali další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček: "K sobotnímu utkání jsme nastoupili s menší pokorou po poslední remíze se Sousedovicemi. Se sestavou jsme vzhledem ke zraněním museli improvizovat, a to i během zápasu. První půlka byla spíše v naší režii. Do 23. minuty jsme zahodili asi 3 vyložené šance a byli nervózní z koncovky. V dané minutě poslal Koutský Poláčka, kterého fauloval domácí gólman. Pokutový kop využil Hrčka. Do poločasu to už byla spíše taktická hra. Druhý poločas domácí zlepšili hru a ukázali slušný fyzický fond. Koncovka jim však nevycházela a perfektně také zachytal Drnek. Skóre se již neměnilo, a tak vezeme další tři body tentokrát z "města jahod"."



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - F. Kříž [-] , M. Färber [-] , F. Gašpar [-] , M. Polanský [-] (71. F. Hubáček [-] ) , Z. Líkař [-] , R. Funda [-] , B. Begiri [-] , D. Folta [-] , D. Řezáč [-] , P. Štěch [-] (60. D. Calta [-] )

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - T. Hulač [-] (70. L. Šulda [-] ) , T. Hrčka [-] , V. Hozman [-] , T. Brož [-] - P. Poláček [-] , F. Brázda [-] , M. Bračok [-] (90. J. Kalous [-] ) , J. Matas [-] (25. K. Krýsl [-] ) , D. Hlavin [-] - O. Koutský [-] (62. D. Pojsl [-] ) -

ŽK: 27. D. Folta , 53. P. Štěch , 68. R. Funda - 39. T. Hulač , 79. M. Bračok .
Hráči zápasu: F. Gašpar - P. Drnek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Milan - HOMOLA Miloslav, FICKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hosté budou chtít odčinit domácí remízu z minulého kola, což se jim ovšem nepovede a i z Bavorova budou mít jen bod.