2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec bere první body, Staňkov vykřesal v závěru jeden


Branky


24

SSC Bolevec hrál po dlouých dvou letech na domácí půdě, v Prokopávce. I když se hrálo na umělé trávě, která byla vlivem vysokých teplot pěkně žhavá, až se rozlepovaly kopačky, mohli si bolevečtí říci "jsme doma". Pro domácí fanoušky tak chtěli vyválčit všechny body, což se nakonec nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Zapas ve velkém vedru začal spíše pomalejším tempem, kdy se zhruba prvních 20 minut obě strany na hřišti hledaly a neukazaly moc z fotbalových dovedností. Poté, v tu dobu mírně aktivnější hosté několikrát zahrozili z rohového kopu nebo standardních situací, ale domácí obrana si vždy dokázala poradit.

 

Nedáš - dostaneš bylo k vidění před koncem poločasu, kdy hostující hráč v samostatném úniku nevyzrál na domácího gólmana a pár minut poté vstřelili domácí hezký gól ze standardní situace, když centrujici Dlesk přesně našel hlavu Michala Pelnáře a ten rozvlnil síť za hostujícím gólmanem. Do poločasu už se nic důležitého nestalo.

Domácí mužstvo chtělo zápas rozhodnout na svou stranu, ale po sérii několika nepřesností se nedokázalo dostat do ohrožení staňkovského brankáře a útoky většinou končily na hranici velkého vápna bez patřičného zakončení. Staňkov opět hrozil převážně z protiútoků, které pramenily po ztrátách boleveckých v útočné fázi. Takto utkání probíhalo až zhruba do 75. minuty.

 

Poté mohl zápas rozhodnout Pelnář, ale jeho střelu zlikvidoval Jánský. Hosté následně oživili hru střídajícími hráči a vsadili vše na jednu kartu. Za pomoci dlouhých centrů dostávali jeden míč za druhým do domácího vápna. Posledních deset minut už domácí rezignovali na útok a snažili se zápas dobránit. Bohužel pro domácí, tato taktika nevyšla a v 90. minutě po jednom z centrovanych míčů balon prolétl malým vápnem a k překvapeni všech po odrazu zapadl na zadní tyč do sítě. Branku vsítil Václav Záhoř

Penalty 5:3

U pokutových kopů rozhodla první série kdy hosté svůj kop neproměnili a domácí byli následně stoprocentní a tak brali bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář domácích: První zapas po téměř 2 letech v domácí Prokopavce jsme určitě chtěli vyhrát a oslavit to s věrnými příznivci z řad našich diváků, ale bohužel zápas skončil remízou. Tempo zápasu ovlivnilo velké vedro, které vzalo hráčům velké množství sil a podle toho také vypadalo. Moc fotbalové krásy k vidění nebylo a uměla tráva tomu bohužel taky nepřidala. Remíza tedy vzhledem k zápasu je spravedlivá pro obě strany. Poděkování patří hráčům, že i po vyrovnání v poslední minutě našli sílu a dokázali zvládnout následné penalty.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Před zápasem bychom asi všichni bod brali, ale spíše jsme ztratili, protože jsme byli lepším týmem. To ostatně uznal i Michal Bublík. Voves sám na branku, Dolejš ze třech metrů netrefil bránu... Škoda těch šancí. Nakonec až v 90. minutě se podařilo Záhořem zaslouženě srovnat. Naši mladíci se zápas od zápasu zlepšují a řekl bych, že si i více věří. To loni či předloni nebylo. Absolutně nejlepšími hráči byli Pitipáč a Kubina. Teď se připravíme na středeční vložené kolo kdy přivítáme Chotíkov. Budeme se opět snažit získat nějaké body.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - T. Tran [-] , J. Sinkule [-] , M. Žíla [-] , K. Loula [-] (88. L. Běl [-] ) , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] (81. F. Vetešník [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Toman [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - O. Hrdina [-] (77. A. Kolros [-] ) , J. Kubina [-] , V. Voves [-] , T. Pitipáč [-] (80. P. Gust [-] ) , V. Záhoř [-] , M. Bozděch [-] , J. Šimůnek [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] , T. Doležal [-]

ŽK: 86. K. Loula - 90. J. Kubina .
Hráči zápasu: P. Dlesk - T. Pitipáč .
Místo: Bolevec UMT. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SCHVEINERT Radek, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra domácích

Bolevec už se chytí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích