Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union nadělil Letné půltucet!


Branky


0

V zápase mezi Unionem a Letnou nedošlo k překvapení. Union si počínal velmi suveréně a dokráčel tak k domácí výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly a bylo téměř hotovo

Skóre utkání otevřel v šestnácté minutě Lukáš Dirga, který si krásně zpracoval míč na prsa po centru z pravé strany a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. O chvíli později svůj samostatný únik proměnil Martin Seidl střelou k tyči. Za dalších pár okamžiků přišla šestiminutovka Jana Jindry. Svou první šanci zužitkoval v 31. minutě. Z vlastní poloviny dostal balón a mazáckým lobem zvýšil vedení domácích již na 3:0. Jeho druhý zásah byl z kategorie výstavních. Po krásném pasu od Linharta uklidil Jindra míč hlavou do šibenice branky, kterou hájil Baranský.

Klidné udržení náskoku

Druhá půle dlouho nepřinášela žádné gólové situace. Až v 73. minutě vzkřísil naděje hostů na bodový zisk Jiří Vričan, který po brejku střelou mezi nohy překonal brankáře. V poslední pětiminutovce nabídly oba týmy divákům gólovou rošádu. Nejprve se v 86. minutě prosadil střídající hráč Unionu Adam Hořánek, na jehož trefu odpověděl hostující Milan Štádler gólem po akci od rohového praporku. Poslední slovo měl opět Jan Jindra, který upravil skóre na konečných 6:2 a sám tak zkompletoval hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Martin Seidl (hráč): Byli jsme lepším týmem od začátku zápasu, dominovali jsme. Rozhodla také naše dobrá produktivita

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hráč, trenér): První dva góly domácích padly po našich hrubých chybách. Poté přidali ještě dva kusy, náš tým se rozhádal a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - M. Schumann [-] , M. Holobrádek [-] , T. Štverák [-] , M. Hořánek [-] (69. O. Jakoubek [-] ) - K. Kučera [-] , F. Linhart [-] (60. A. Hořánek [-] ) , J. Hrbáček [-] , J. Jindra [-] - L. Dirga [-] , M. Seidl [-] (46. M. Čopan [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Jelínek [-] , M. Legát [-] (46. J. Diviš [-] ) - M. Štádler [-] , J. Gärtner [-] , Z. Soukup [-] , M. Vaněk [-] (63. M. Vodička [-] ) - Z. Cimbota [-] (46. M. Šampalík [-] ) - P. Lehký [-] (46. J. Šerbaum [-] ) , J. Vričan [-] , J. Horčík [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švantner František - STARÝ Petr (N), ŠAMPALÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.