Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spoje v závěru utkání rozhodli o výhře


Branky


0

Oba týmy od sebe dělily dvě příčky v tabulce, schylovalo se tak k velmi vyrovnanému souboji. O osudu utkání bylo rozhodnuto chvilku před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli opravdu povedený vstup do utkání. Již ve třetí minutě postupoval Petr Lehký sám z pravé strany a překonal brankáře. V deváté minutě bylo na Letné ještě veseleji. Po nepovedené standartce Spojů se dostal do úniku Dobrý s Lehkým. První jmenovaný přihrával právě Petrovi Lehkému a ten si již s nabídnutou příležitostí věděl rady. Hosté ještě v prvním poločase stihli vyrovnat. Po rohovém kopu rozvlnil síť Michal Kovacs

Vyrovnaný zápas byl za nedlouho vyrovnaný i v kolonce skóre. V 68. minutě se střelou za vápnem trefil Marek Koranda. Už se zdálo, že utkání dojde do penalt, ale čtyři minuty před koncem zápasu se z dorážky prosadil Jindřich Schneider. V poslední minutě po brejku rozvlnil síť opět Jindřich Schneider a bylo hotovo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Martin Dobrý (hráč): Prvních dvacet minut jsme byli lepší, potom jsme přestali hrát a soupeř do poločasu snížil. Vyrovnané utkání, ve kterém jsme na konci udělali chybu a poslali soupeře do vedení, neproměnili jsme své šance a soupeř z protiútoku rozhodl.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík st. (hráč): My pravidelně prohráváme a pak utkání obracíme. Vyrovnané utkání, šance na obou stranách. Velmi šťastný konec pro nás.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Chaloupka [-] - D. Pospěch [-] (68. S. Vukovič [-] ) , V. Tyr [-] , T. Kamínek [-] , P. Kupka [-] (46. J. Šerbaum [-] ) - M. Legát [-] (57. D. Máj [-] ) , M. Vaněk [-] , M. Dobrý [-] , M. Geiger [-] - P. Lehký [-] , J. Rada [-] -

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - J. Schneider [-] , P. Háva [-] (80. O. Ladislav [-] ) , M. Vričan [-] , D. Bulant [-] , M. Koranda [-] , M. Kovacs [-] , T. Reischig [-] , M. Feiferlík [-] , L. Kindl [-] , K. Blažek [-]

ŽK: 32. P. Kupka - 62. D. Bulant .
Hráči zápasu: P. Lehký - J. Schneider .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pátek Dalibor - KEPKA Tomáš (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.