3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vstoupili do ročníku třemi góly a třemi body


Branky


38. J. Šlauf , 76. T. Roubal , 83. T. Roubal
0

Zápas mezi Druztovou a celkem ze Spojů přinesl značný počet pološancí, nikoliv však vyložených tutovek. Domácí si pohodlně došli pro tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásah chvíli před půlí vnesl do domácích řad větší klid

Zápas začal opatrně, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Proto také nebyly k vidění vyložené šance. Rozruch mezi diváky i hráči vyvolala až první branka v 38. minutě utkání. To se po krásně zahrané standartní situaci od Lukáše Denka prosadil domácí záložník Jan Šlauf. Gól probudil oba týmy, jejich aktivitu však ukončil poločasový hvizd sudího Adamčíka. 

Druhý poločas v režii Tomáše Roubala

Druhý poločas začal podobně jako ten první, opatrně. Druztová měla na kopačkách míč častěji než soupeř, avšak dlouho to nepřinášelo žádný užitek. Spoje měly náznaky šancí, které nedokázali hráči proměnit v tutovky, natož v góly. A tak se v 76. minutě prosadil domácí Tomáš Roubal, který si našel výkop od brankáře Purkara a zkušeně uklidil míč do sítě. Tahle branka soupeře srazila na kolena. Poslední hřebíček do rakve hostí zatloukl opět Tomáš Roubal. Jan Šlauf po nádherné samostatné akci, kdy obešel 3 hráče, posadil míč na hlavu již zmiňovaného Roubala, který šanci na vstřelení své druhé branky v utkání nezahodil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Rusňák (trenér): Výsledek pro nás vypadá hezky, ale příliš neodpovídá předvedené hře. V našem výkonu byly ještě viditelné mezery a stále máme na čem pracovat.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Feiferlík: Soupeř měl po většinu zápasu územní převahu a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] , P. Ženíšek [-] (46. Z. Šimandl [-] ) , P. Jirka [-] , P. Šlauf [-] , J. Šlauf [-] , L. Denk [-] (86. J. Ilgner [-] ) , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , M. Bidzilja [-] , P. Procházka [-] (85. O. Kosa [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - M. Feiferlík [-] - M. Kovacs [-] , O. Ladislav [-] (70. J. Solfronk [-] ) , J. Nosek [-] , M. Cigler [-] , L. Kindl [-] , T. Reischig [-] (46. M. Jandoš [-] ) , M. Koranda [-] , A. Radvanovský [-] , D. Bulant [-]

ŽK: 72. P. Šlauf - 55. L. Kindl , 87. A. Radvanovský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - LAURENC ING. Štěpán (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.