3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy potvrdily skvělou formu i proti Kolínu


Branky


0

O tom, že budou patřit Zápy k týmům v horní polovině tabulky, nejspíše nepochyboval před touto sezónou nikdo. Přesto vystoupení týmu kolem Davida Kalivoda budí velké sympatie a je až překvapivě pozitivní! Zápy se drží na čtvrtém místě a stále celkem drží krok se špičkou třetiligové tabulky. Zápy prostě mají formu a zastavit je, nebude vůbec jednoduché. Jako poslední se o to pokusil Kolín, který navazoval na senzační výhru doma s vedoucí Chrudimí. Ne nadarmo se však soupeřům hraje v Zápech na jejich specificky malém hřišti velmi těžko. Přesvědčil se o tom právě i Kolín, který si odtud neodvezl ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr rozhodl poločas

Do sestavy Záp se ze stavu marodících konečně vrátili kapitán týmu David Kalivoda a šikovný Petr Putz. To se také hned v úvodu zápasu projevilo. Domácí drželi míč na svých kopačkách a ačkoli právě jejich kapitán nedokázal z trestného kopu ohrozit soupeřovu branku, měli nad Kolínem navrch. První velkou příležitost si tak mohl po uplynutí ani ne dvaceti minut domácí střelec Hejný. Ten se dostal do samostatného úniku a ve skórování mu zabránil a výborný obranný zákrok brankáře Vízka. I po této akci dokazovali domácí, že zápas drží ve své režii, přesto už větší šance nepřicházely. Tedy až do úplného závěru prvního jednání. Ve čtyřicáté druhé minutě totiž míč doputoval ke Kalašovi, který z velkého vápna přehodil Vízka a otevřel skóre zápasu – 1:0. Gól do šatny není nikdy nic příjemného, nicméně dostat v samém závěru poločasu branky dvě, to už je opravdu studená sprcha. Přesně tu také svému soupeři dopřálKalivoda, který v posledních vteřinách prvního poločasu trefil ranou z první k tyči nahrávku od Dubna. Ten našel svého kapitána přízemním centrem na přední tyči a do kabin tak vyprovodili Kolín s dvoubrankovým mankem – 2:0.

Gólovou tečku obstaral Doležal

Druhá polovina utkání začala faulem na Kalivodu a tedy i trestným kopem v podání domácích. Jeho exekuci si vzal nakonec na starost Duben a s jeho dělovkou měl Vízek doslova plné ruce práce. Utkání pak i nadále probíhalo tak, jak by si jej domácí jistě přáli. Kolín se i přes evidentní snahu nedokázal procpat do gólových šancí, Zápy naopak kontrolovaly ze zadu hru a do žádných větších akcí se příliš nehnali. Už by se málem zdálo, že tak utkání i celkově skončí, domácí si však přece jen pro své fanoušky připravili ještě něco navíc. Martin Doležal si v sedmdesáté sedmé minutě nejlépe vybral místo v pokutovém území soupeře a svůj skvělý výběr potvrdil i neméně povedeným zakončením hlavou – 3:0. Tím byl gólový účet zápasu uzavřen a domácí mohli spokojeně oslavit zasloužené tři body. Kolín na vítězství proti Chrudimi nenavázal.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - M. Novák [-] , F. Hakl [-] , J. Duben [-] (53. M. Kovařík [-] ) , M. Doležal [-] - V. Svoboda [-] (84. J. Petržílka [-] ) , J. Kalaš [-] (74. J. Jelínek [-] ) , D. Kalivoda [-] (89. Z. Jemelík [-] ) , P. Putz [-] (79. O. Bejbl [-] ) , P. Pavlík [-] - K. Hejný [-]

SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - D. Nešpor [-] , P. Šourek [-] , M. Jelínek [-] , M. Kouřil [-] - D. Brunclík [-] , L. Seifert [-] (72. B. Tvrzník [-] ) , J. Bláha [-] (46. J. Kučera [-] ) , T. Dostálek [-] (67. R. Jukl [-] ) - J. Štoček [-] , D. Veselý [-]

ŽK: 20. J. Duben - 50. T. Dostálek , 87. M. Jelínek .
Místo: tráva. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Němec Václav - Benedikt, Štuk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.