Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Chrudim padla v Kolíně


0

Chrudim si po drtivém začátku soutěže už dávno musela zvyknout, že do každého zápasu nastupuje pod tlakem role favorita a že většina týmů s ní hraje uvolněně, protože vlastně nemá co ztratit. Tíhu těchto okolností neunesli Chrudimští dosud jen jednou a to v předminulém kole. Jejich tehdejší soupeř toho má přitom s tím posledním společného celkem dost. Oba celky, Most i Kolín, hrály ještě před rokem druhou ligu. Oba zatím v ČFL výsledkově tápou. A nyní jsou si nově podobní i v tom, že oba porazili doma Chrudim!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dostálek nahrával i sám střílel

Základ k překvapení položili domácí v podstatě v zápětí po úvodním hvizdu rozhodčího Severýna. Už ve třetí minutě totiž poprvé rozjásal Kolínské příznivce Tomáš Dostálek, který se probojoval přes tři obránce a podél gólmana Mrázka sebevědomě zakončil – 1:0. Na podobný průběh samozřejmě hráči Chrudimi příliš zvyklí nejsou, nedá se však říci, že by na ně měl nějak výraznější negativní efekt. Možná právě naopak. Už po chvíli totiž zkoušel povedenými nůžkami gólově odpovědět Kesner, ke své smůle ale trefil pouze dobře stojícího Vízka. Za pár minut vyzval na druhé straně Veselý přesným centrem k zakončení Štočka, který po výborném zpracování pálil na zadní tyč a jen těsně minul. Uplynula čtvrthodina celkové hrací doby a hosté měli znovu ruce málem nad hlavami, když trefil břevno Langer. Smůla pro jednoho znamená štěstí pro druhého a v tomto případě to platilo dvojnásob, protože po dvou krátkých minutách domácí hosty proškolili, jak se má nakládat s šancemi. Dostálek přešel u rohového praporku přes jednoho z hostujících obránců a přesným centrem našel Štočka, který se už nemýlil – 2:0. Chrudim si toto školení vzala k srdci prakticky okamžitě a na druhý soupeřův gól hned po minutě odpověděla, když po přihrávce Rybičky skóroval přesnou střelou Řezníček – 2:1. Navýšit vedení mohl pak za dalších sedm minut Šourek, který však v dobré pozici zblízka pouze trefil Mrázka. Chvíli před koncem pak po přímém kopu hlavičkoval nebezpečně Radouš, Vízek však pro domácí těsné poločasové vedení udržel.

Seifert dílo dokonal

Tak jak Chrudim první poločas uzavřela, začala i ten druhý. Tentokrát musel však Vízek zasahovat rovnou po ráně z přímého kopu a jednoduchý zákrok to rozhodně nebyl. V ohromné šanci pak zcela propadl domácí Nešpor, když svůj pokus z dobré pozice na malém vápně poslal vysoko nad branku. To už ale přicházel čas na další z řady nebezpečných přímých kopů, kterými se Chrudim v Kolíně prezentovala. Kopecký protáhl Vízka tvrdou ranou z dobrých pět a třiceti metrů. Po tomto zákroku následovala pro hosty doufající v obrat pohroma. Lukáš Seifert při dobré individuální akci přešel hned přes dva hostující obránce a technickou střelou zakončil přesně do šibenice – 3:1. Chrudim sice držela míč na svých kopačkách větší část hrací doby než její soupeř, přesto počet jejích větších šancí na efektivní Kolín nestačil. A to si mohla odvézt i větší debakl. Dostálek a ani Štoček už však své další šance neproměnili, což jim ale příliš vadit nemuselo. Dosud první tým tabulky si totiž z Kolína neodvezl ani bod a minimálně pro tento týden se musí smířit s poklesem na druhé místo v tabulce, když jej předskočil Vltavín.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - D. Nešpor [-] , J. Bláha [-] (77. B. Tvrzník [-] ) , M. Jelínek [-] (89. J. Kučera [-] ) , M. Kouřil [-] - D. Veselý [-] , T. Dostálek [-] , P. Šourek [-] , D. Brunclík [-] - J. Štoček [-] (87. R. Jukl [-] ) , L. Seifert [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Adámek [-] (13. L. Mastík [-] ) , V. Řezníček [-] , M. Radouš [-] , P. Drahoš [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] , O. Kesner [-] (76. J. Luptovský [-] ) , D. Sixta [-] , O. Hauf [-] - P. Rybička [-]

ŽK: 32. M. Jelínek , 83. M. Kouřil - 60. V. Řezníček .
Místo: Brankovická / tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - Musil, Dobrý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.