J. Žák 27.
2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov zvládl zápas s Táborskem až na penalty


Branky


0

Vzhledem k dosavadním výsledků se už asi Benešovští smířili s faktem, že minimálně podzimní část sezóny bude z jejich strany jen o jediném. Boji o záchranu. Bodíky shromažďuje zatím pomalu, minulé kolo však proti Brozanům potvrdil, že svou kůži nedá lacino. S tím muselo počítat i nevyzpytatelné Táborsko, jehož postavení ve středu tabulky je jen dokladem toho, že je schopné bodovat i naopak ztrácet skoro s kýmkoli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení vystřelil domácím Žák

Úvodní šanci si pro diváky připravil domácí Žák, který však k jejich zklamání ve velké šanci hlavou minul. Po chvíli pak ten samý hráč vybídl ke skórování Kotala, ani ten však nebyl z blízka proti Bojčukovi úspěšný. Tlak domácích pokračoval, jejich fanoušci už ale začínali být skoro zoufalí, když se neuchytila ani střela Preislera nebo hlavička Skopce. Přece jen se ale po necelé půl hodině hry dočkali. Aktivní Žák si naběhl na přihrávku Vrňáka a z blízkosti rozvlnil síť – 1:0. Odpovědět mohl ještě do poločasu Stoszek, nicméně míč vůbec netrefil a potvrdil tak, že první poločas byl jasně v režii domácího týmu.

Neproměněnou penaltu potrestal Stoszek

Ve druhém poločase už se hosté osmělili trochu více a i oni začínali dělat domácí obraně starosti. Benešov se logicky soustředil primárně na obranu. A když už zklamaly zadní voje, podržel svůj tým nad vodou skvělým zákrokem Tetour, na kterého si nepřišel v dobré šanci Dordič. V zápětí pak byl blízko své druhé brance v zápase Žák, jehož střela se nakonec uchýlila pár centimetrů vedle. Jen minutu na to pak dostal domácí střelec šanci na reparát. Bojčuk podrazil v pokutovém území Kovala a Benešovští se tak mohli těšit na pokutový kop v jejich prospěch. K němu se postavil právě Žák, Bojčuk ale jeho ránu vystihl a svůj penaltový zákrok tak odčinil a zároveň udržel šance Táborska na pozitivní výsledek nad vodou. A po uběhnutí jedenácti minut se to ukázalo jako klíčové. Stoszek si totiž parádně naskočil ve vápně na vysoký centr a přesnou hlavičkou k zadní tyči dokázal dvacet minut před koncem základní doby srovnat skóre – 1:1. Benešov se ještě snažil znovu získat vedení na svou stranu, nicméně do konce zápasu už branky nepadaly a na pořad dne přišly penalty. V něm poté rozhodla neproměněná penalta Froňka a zvládnutý reparát Žáka, který tak alespoň částečně odčinil svůj neúspěch ze zápasu. Benešov se mohl radovat alespoň ze dvou bodů.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Preisler [-] , L. Braný [-] , J. Zákostelský [-] (82. M. Večera [-] ) , Z. Vrňák [-] - J. Laštovka [-] , J. Žák [-] , P. Čapek [-] , R. Koval [-] (88. F. Bourenane [-] ) , D. Skopec [-] - M. Kučaba [-] (75. P. Svoboda [-] )

FC MAS Táborsko B
D. Bojčuk [-] - J. Vavřina [-] , J. Chotovinský [-] , J. Smetana [-] (66. J. Peterka [-] ) , O. Šiml [-] - T. Froněk [-] , J. Rabiňák [-] , A. Nešický [-] , B. Dordič [-] (66. P. Nohava [-] ) - J. Stoszek [-] , F. Bakule [-] (46. M. Rabiňák [-] )

ŽK: 31. D. Preisler , 73. P. Čapek , 90. Z. Vrňák , 90. D. Skopec - 21. B. Dordič , 60. D. Bojčuk .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Teuber Ivan - Kapoun Michal, Kyncl Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.