Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedachlebice neudržely slibné vedení


Branky


3

Nedachlebice neprožívají zrovna ideální sezónu a jistě měl o jejím průběhu jiné představy, než je realita. Dosud uhraných pět bodů je daleko za očekáváním a zejména domácí ztráty nebývaly v minulosti obvyklé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potvrdili svou sympatický výkon brankou

Samotný výkop žádné starosti neodšpuntoval a už ve druhé minutě byl po průniku Soukeníka ve vápně hostí Straňák, který tam měl klid na práci, ale scházela přesnost a balon se mezi tyče nevlezl.

Hosté měli mnoho šancí a ta největší přišla ve 21.minutě, kdy se dostali do vedení. U krásné kolmé přihrávky do vápna domácích byl jako první Řezník a špičkou boty píchnul balon podél brankáře Popelky do sítě.

To však hosty stále neprobralo a nepřesností naopak ještě přibylo.

Největší šance prvního poločasu domácích přišla ve 27 minutě, kdy Bumbalík prostrčil míč mezi obránci hostí a za nimi se ve vápně ocitnul Straňák. Brankář si dobře vyběhl a balón letěl mimo tři tyče.

Přebrání iniciativy utkání

Nepřiznivá hra z pohledu domácích si vyžádala i změny v rozestavení a z útoku zpět do zálohy putoval Straňák a opačnou cestu měl Soukeník, což se brzy se to projevilo i na výsledku. V 53.minutě se trefil na zadní tyč Velecký a připsal si svůj 92 gól a osamostatnil se na historické třetí příčce - 1:1.

Domácí získali hru do své režie a pokračovali další brankou. Hned v 55.minutě protlačil míč do vápna soupeře Straňák a jeho zásilku nadvakrát dostal zblízka za Hubáčkova záda Kelíšek - 2:1.

Nedachlebice dvě inkasované branky probudily a snažily se o svůj druhý úspěch.

Domácím však hra vycházela víc a v 84. minutě Kelíšek zvolil nahrávku na šestnáctku, pro balón si zběhl Straňák a tomu stačil zlomek času k přesné střele k pravé tyči - 3:1. Tím bylo o výsledku i dělbě bodů rozhodnuto a na tom, že se jenom dohrávalo nic nezměnil ani přímý kop hostů.

V době, kdy už zacházelo slunce, domácí přidali ještě jeden gól. Rozklížení hosté nechali ve vápně po centru Bumbalíka zcela osamoceného Valentu a také tomu kousek místa k přesné střele stačil na definitivní zvýšení stavu.

 

zdroj: https://fotbal-nivnice.7x.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Nivnice
Ohlasy - Nivnice - Milan Bršlica: Má-li být upřímnosti učiněno za dost tak po prvním poločase by tento výsledek nikdo nečekal, ale zlepšená druhá polovina a časné vyrovnání bylo rozhodujícím faktorem a rozhodlo o výsledku. Bylo by záhodno potvrdit zisk bodů i v Buchlovicích a než zvítězí zima nad podzimem ještě nějaký bod přidat. Hráče utkání volím Davida Bumbalíka.




Sestavy


TJ Nivnice
A. Popelka [-] - P. Stojaspal [-] , J. Karlík [-] , F. Ryšávka [-] (46. O. Kolaja [-] ) , P. Těthal [-] (80. V. Straňák [-] ) , V. Soukeník [-] , S. Josefík [-] (59. P. Valenta [-] ) , R. Straňák [-] (84. D. Hrabalík [-] ) , D. Bumbalík [-] , T. Kelíšek [-] (84. Z. Kostelník [-] ) , V. Velecký [-]

TJ Nedachlebice
R. Hubáček [-] - P. Kováč [-] , V. Králík [-] , J. Řezník [-] (77. M. Váňa [-] ) , A. Hájek [-] , O. Šuranský [-] , D. Hoferek [-] (58. P. Nožička [-] ) , D. Škrášek [-] (82. M. Fraňo [-] ) , T. Klvaňa [-] , T. Pisklák [-] , O. Čtvrtníček [-]

ŽK: 42. O. Čtvrtníček , 67. A. Hájek .
Hráči zápasu: D. Bumbalík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - POLÁŠEK Tomáš, TOKOŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Sarah Bršlicová

Expert: Veliče Šumulikovski
Tip experta: výhra domácích

Nivnice jsou favoriti utkání.

Tip: výhra domácích