Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice vezou ze Žižkova všechny tři body


Branky


0

Štěchovice jsou dnes už tradičním týmem třetí ligy. Pravidelně se umisťují ve středu tabulky a sestupové starosti většinou řešit nemusejí. Viktorka Žižkov je zase tým, o jehož minulosti není třeba se příliš rozepisovat. Pražský klub si dobře pamatuje evropské poháry i boje v první lize. Přesto ani jeden z týmů nemůže být zatím se svým působením v této sezóně ČFL příliš spokojen. Oba se potřebují odrazit a vzájemný zápas by pro ně mohl být vhodnou příležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebeček pálil dvakrát ostrými

Pražané věděli, že Štěchovice jsou sice těžký, ale hratelný soupeř a do zápasu tak vlétli aktivně. Sňozík musel zasahovat už v šesté minutě, kdy mu dala zabrat dobrá střela Volka. Ani hosté se nechtěli nechat zahanbit, bohužel pro ně však na Pavlíkovu výzvu před prázdnou branku Žižkova žádný z jeho spoluhráčů neodpověděl. Sotva se však stihli domácí znovu dostat do hry, museli míč ze své sítě přece jen lovit. Golovko našel přesnou přihrávkou Hřebečka, který si už věděl rady – 0:1. A střelec první branky byl aktivní i nadále, možná proto, že za Žižkov dříve sám nastupoval. Při svém druhém pokusu však mířil těsně vedle. Ani to nestačilo domácím jako dostatečné varování a tak se mohla po půl hodině hry opakovat gólová situace i s oběma aktéry. Golovko opět našel Hřebečka a ten se opět nemýlil – 0:2. Do velkých šancí se ještě do poločasu dostali Laušman a Drobílek. Jejich šance však ztroskotaly na Křečkovi, respektive Brauneisovi. Přesto mohli jít hosté do kabin o dvě branky spokojenější.

Křeček už pouze korigoval

Druhé dějství zápasu už ze strany hostí tak ofenzivní nebylo. Logicky. Dvoubrankové vedení nabádá spíše k ostražitosti v defenzivě, než útočným snahám. Přesto se Štěchovicím podařilo branku vstřelit. Golovko se mohl radovat více než pět minut, poté se však arbitr zápasu Grimm rozhodl gól neuznat. Do hry pak na straně domácích nastoupil Gebert a hned se dostal ke střele. Mířil ale těsně mimo. Žižkovští se tak snížení dočkali až v sedmdesáté třetí minutě. Křeček se odhodlal ke střele z dobrých dvaceti metrů a vyplatilo se – 1:2. Na víc už se domácí nezmohli a tři body tak putovaly do Štěchovic.



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] - V. Šandera [-] , L. Křeček [-] , M. Avdić [-] , Z. Volek [-] - J. Janecký [-] (39. M. Hanuš [-] ) , M. Hurka [-] (61. T. Dočekal [-] ) , M. Mareš [-] (67. V. Gebert [-] ) , M. Podrazký [-] , M. Macháček [-] - J. Marek [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Prosek [-] , F. Busta [-] , J. Cienciala [-] (79. D. Hudec [-] ) , M. Švejda [-] - T. Pavlík [-] , S. Hřebeček [-] , F. Drobílek [-] (75. J. Trnka [-] ) , L. Jakobovský [-] - C. Golovko [-] (90. F. Novák [-] ) , V. Laušman [-] (80. O. Kotlík [-] )

ŽK: 84. M. Podrazký - 85. L. Jakobovský .
Místo: Seifertova / tráva. Počet diváků: 500. Rozhodčí: Grimm Tomáš - Kříž Jiří, Košan Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.