D. Gros 74.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Město remizovalo s Lučinou 1:1


Branky


74. D. Gros - 55. J. Blahut
4

Zajimavé utkání ve Starém Městě, bez golmana a přesto lepším týmem a s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V úvodních minutách zápasu si museli domácí poradit s vyloučením golmana. To je však nerozhodilo a utkání zvládli podle trenérových představ. Ikdyž tým Starého Města hrál v deseti, pořád byl lepším týmem.

Rozešli se po bodu

V druhém poločase domácí inkasovali branku, na kterou odpovědeli krásnou yvrovávací brankou. Mohli přidat i další branky, bohužel to už se jim nepovedlo a utkání tak skončilo nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu


První SC Staré Město
Jan Žižka, trenér:: Zápas se od první minuty vyvíjel podle našich představ, kdy jsme byli dominantní na míči a hráli jsme kombinační fotbal. poté nás ve čtrnácté minutě trochu přibrzdilo vyloučení brankáře, na které jsme museli reagovat střídáním Honzy Blažka za náhradního brankáře Marka Bernáta. Museli jsme trochu přeskupit formaci a naši hru, ale i v desíti jsme byli po celý první poločas lepším týmem. Vytvořili jsme si i několik vyložených šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. První poločas byl zkrátka z naší strany velmi dobrý. O poločase jsem kluky nabádal, aby dále pokračovali v té aktivitě, kterou předváděli v prvním poločase. Což se nám dařilo bohužel jsme pak inkasovali hloupou branku, kdy jsme při protiútoku soupeře nedokázali pohlídat středního záložníka, který nám dával branku. Pořád jsme ale hráli aktivně bylo vidět, že kluci chtějí s tím výsledkem něco udělat. To se nám podařilo, dali jsme krásnou vyrovnávací branku a měli jsme tam i další příležitosti skórovat. Samozřejmě musíme být objektivní, protože soupeř tam měl taky v závěru několik gólových šancí, kde nás Marek Bernát podržel. Z tohoto pohledu asi byla remíza spravedlivá. Ale co chci říct, že musím kluky pochválit, kdy vlastně v desíti v podstatě osmdesát minut byli lepším mužstvem na hřišti a smekám klobouk dolů, jak ten zápas odehráli. Škoda akorát, že je ten výsledek 1 : 1 musíme však být, pokorní a tvrdě pracovat. Kluci zaslouží opravdu velkou pochvalu, že v desíti byli po celý zápas lepším týmem a chtěli vyhrát, což se bohužel nepovedlo, ale patří jim velké díky za předvedený výkon.




Sestavy


První SC Staré Město
V. Uher [-] - D. Forch [-] , T. Hodula [-] , M. Dušík [-] , V. Smilowski [-] , O. Vojkovský [-] (40. D. Gros [-] ) , T. Němec [-] , M. Dawid [-] , J. Blažek [-] (15. M. Bernát [-] ) , O. Roháček [-] , O. Šimek [-]

Finstal Lučina
J. Filipec [-] - K. Tomíček [-] , L. Myšinský [-] , J. Myšinský [-] , L. Kohut [-] , M. Kohut [-] , M. García [-] , D. Zima [-] , J. Křenek [-] , R. Tomiček [-] , J. Blahut [-]

ŽK: 53. D. Gros , 90. M. Dušík - 5. D. Zima , 90. J. Blahut . ČK: 14. V. Uher .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SEIDLER René - HRŇA Petr, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Jan Matis
Tip experta: výhra domácích

Staré Město zvítězí v domácím prostředí. Lučině se nepodaří navázat na výhru proti Vratimovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích