Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přijel Spartak a zvítězil


Branky


5

Po osmi odehraných utkáních patří týmu FC Libhošť stále 11. příčka v tabulce s nelichotivým skórem 9:24 a ziskem sedmi bodů. Na dvanáctém místě se krčí mančaft z Jistebníku se ziskem čtyř bodů a posledním týmem v tabulce a bez bodu je Dobrá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvod penalta a vyrovnání

Úvod utkání patřil tlakem a šancemi domácímu týmu. Už v 10. minutě byl pro domácí nařízený pokutový kop za „podražení soupeře v pokutovém území (pravá strana malého vápna z pohledu brankáře hostí) v souboji o míč v nepřerušené hře, bez nutnosti udělení OT (osobního trestu) a bez zranění. Pokutový kop byl proměněn za stavu 0:0 na 1:0 hráčem č. 7. Smolarčík Jan.“ Takto popisoval hlavní rozhodčí Chýlek situaci po skončení utkání v zápise. To ještě netušil, že pozápasového vypisování bude mít o dost více. Soupeři se podařilo za devět minut srovnat a hra se opět vyrovnala i s možností šancí na obou stranách. Deset minut před koncem prvního poločasu z nákopu hostů za obranu na rozběhnutého útočníka, který pokračoval sám na bránu, tak byl podražen domácím brankářem Dubcem v souboji o míč mimo pokutové území. Tím zmařil zjevnou brankovou možnost soupeře, kdy faulující gólman nejdříve viděl žlutou a po konzultaci hlavního arbitra s asistentem nakonec červenou kartu. Místo vyloučeného domácího brankáře šel do branky domácích obránce Velart. Do konce prvního poločasu se skóre neměnilo, ještě v 41. minutě viděli na obou stranách hráči žlutou kartu a do kabin se šlo nakonec za stavu 1:1.

Tři fíky a bylo rozhodnuto

Druhý poločas byl bojovný a k vidění byly opět šance na obou stranách. Po necelé hodině hry došlo před pokutovým územím hostů k podobné situaci, jako v prvním poločase a hostující gólman uviděl za zmaření zjevné brankové možnosti soupeřova družstva tentokrát napoprvé červenou kartu. Poměr sil na hřišti se tak paradoxně vyrovnal. Nicméně vyloučení hostujícího brankáře pomohlo spíše hráčům z Jablunkova, kteří následně otočili skóre ve stůj prospěch a domácím stačili nasázet tři branky. V závěru ještě uviděl červenou kartu po dvou žlutých domácí Patrik Čapka, který bude společně s vyloučeným brankářem Dubcem určitě chybět příští víkend v dalším mistrovském utkání.



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - P. Čapka [-] , T. Turský [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] (67. J. Čapka [-] ) , M. Bartoň [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , P. Eckelsberger [-] (75. M. Hradečný [-] ) , D. Symerský [-]

1. FK Spartak Jablunkov
R. Galusik [-] - M. Hupka [-] (84. T. Pustka [-] ) , P. Raszka [-] (84. J. Świerczek [-] ) , D. Martynek [-] , T. Nieslaník [-] , D. Lysek [-] (29. A. Nieslanik [-] ) , R. Szotkowski [-] , M. Petružálek [-] , M. Sikora [-] , P. Joukl [-] , B. Bocek [-]

ŽK: 41. P. Čapka - 41. D. Martynek . ČK: 35. O. Dubec , 82. P. Čapka - 59. R. Galusik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - GALÁSEK Michal, ŠIŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Patrik Chlopek
Tip experta: remíza

Nerozhodný výsledek rozhodne o tomto utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů