0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavonice si odvezly ze Strmilova všechny body


Branky


20

Strmilov přivítal na svém hřišti Slavonice. K vidění byly čtyři branky v síti domácích, čtyři žluté karty na straně hostů, čtyřikrát byla hosty nastřelena branková konstrukce domácích. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Žampa

Ve Strmilově se nikomu nehraje dobře, malé hřiště, urputný soupeř a svérázní fanoušci dokáží z každého utkání udělat drama. Domácí, díky zraněním museli udělat několik změn v sestavě, trenér hostů postavil stejnou sestavu jako v prvním kole v Suchdolu s Vojtou Balíkem v bráně. Hosté začali zápas aktivněji, měli míč více na kopačkách, tlačili se do brány, v deváté minutě po nádherné přihrávce stopera Trávníčka se prosadil záložník František Žampa. Hosté pokračovali v aktivní hře, snažili se držet míč na svých kopačkách. Obranná a záložní řada hostů fungovala výborně, zejména v obranné fázi, domácím nedarovali kousek prostoru a útočné pokusy v zárodku přerušovala, první střela domácích šla na branku hostů ve 43. minutě, kterou brankář Vojta Balík vytěsnil na rohový kop. Hostům se hra dopředu nedařila, domácí rychle dostupovali slavonické útočníky a často lehce odvraceli náznaky šancí a naopak vypracované akce, které měli být proměněny, byli zahozeny. Proto první poločas skončil ve prospěch hostů ze Slavonic 0:1.

 

Hosté vstřelili tři branky a odváží se tak všechny body

Do druhého poločasu hosté udělali jednu změnu v útoku, místo Nikrmajera nastoupil do útoku Lukš. Po změně stran začali hosté opět aktivně, ve 48. minutě měl velkou šanci zakončující  Bodlák, následně v 50. minutě skóroval zpoza pokutového území k levé tyči veterán v týmu hostů Martin Jahoda. Utkání pokračovalo, chvílemi se jiskřilo, jako například v 55. minutě faulovaný Milan Balík zbytečně oplácel a dostal zaslouženou žlutou kartu, v tom se známí strmilovští fanoušci dostali do varu, křik, urážky a vyhrožování vším na co se dá jen vzpomenout se nesli po celém hřišti. Hra pokračovala a v 57. minutě, po krásné akci zacílil do černého levý útočník Martin Bodlák, stav byl 0:3. Dalo by se říci, že slavoničtí budou utkání kontrolovat až do konce a domácí k ničemu nepustí, ale opak byl pravdou, za zmínku stojí malá domů, která byla vysunutím soupeřova útočníka do úniku, který byl nevyužit. Zbytečné ztráty míče stáli hosty mnoho sil k jejich získání, domácí, díky ztrátám soupeře se dostávali do hry, měli šance, žádná se neujala. Jak bylo psáno výše, obranná hra hostů fungovala výborně, duo stoperů, Milanové, Trávníček s Balíkem bezpečně odvraceli útoky domácích, zakládali útočné akce, sami útočili, zejména kapitán Trávníček, který bránil, útočil, servíroval přihrávky spoluhráčům do šancí, ti je bohužel neproměňovali. Až v 88. minutě, po přímočaré akci a zakončení se odražený míč dostal před Petra Marhouna, který uklízel míč do prázdné branky. Do konce utkání se již nic zásadního nestalo a utkání skončilo 0:4.

Autor: Martin Skoumal

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Do Strmilova jsme za poslední rok jeli po třetí, věděli jsme, že nás čeká tvrdé a náročné utkání na malém hřišti, kde se nám nehraje dobře. V prvním poločase jsme soupeře takřka do ničeho nepustili, až na jednu střelu ve 43. minutě, kterou vytěsnil na roh brankář Balík. Nedařila se nám finální fáze, přihrávky končili u obránců domácích, nebyli jsme schopni udržet míč v předu, z toho pramenila frustrace a chvílemi se na hřišti víc mluvilo, než hrálo. O přestávce jsme si důrazně promluvili, nabrali síly a zopakovali co chceme a budeme hrát. Hned od začátku druhé půle šla vidět změna, zbytečně se nekecalo a hrálo se a i když se občas úplně nedařilo, nebyli jsme dostatečně přesní, tak tým bojoval. Škoda jen zbytečných ztrát míče a neproměňování šancí, zejména střely Lukše, který mezi 70. a 80 minutou nastřelil tyč, břevno a spojnici, dalo by se říct, smůla, dále Žampa v 86. minutě neproměnil velkou šanci, Trávníček v druhém poločase odstřeloval z přímých kopů branku soupeře, když trefil zařízení, tak bravurně zasahoval gólman domácích. Musím konstatovat, že naše hra byla kompaktní, týmová, pracovitá a koukatelná, za což je třeba všem poděkovat, jen tak dál, ale máme pořád na čem pracovat. Mám-li zvolit dva nejlepší hráče za hosty, tak stopeři Milan Balík a Milan Trávníček vyčnívaly nad výkony všech. A dovolím si dodat, že náš kapitán, Milan Trávníček byl hráčem zápasu.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - M. Lehejček [-] , D. Hanzal [-] , J. Dvořák [-] - Z. Popelka [-] , J. Kubíček [-] , M. Novák [-] - O. Nečeda [-] , J. Hudec [-] - J. Hanzal [-] , T. Petr [-]

TJ Sokol Slavonice
V. Balík [-] - F. Žampa [-] , M. Janák [-] , L. Chalupa [-] , M. Trávníček [-] , M. Jahoda [-] , P. Marhoun [-] , M. Jindrák [-] , M. Balík [-] , T. Lukš [-] , M. Bodlák [-]

ŽK: 55. M. Balík , 67. V. Balík , 78. F. Žampa , 88. M. Jahoda .
Hráči zápasu: M. Balík , M. Trávníček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - LOULA Vladimír, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hosté jsou největší favorit celého přeboru. My je ale zkusíme doma potrápit.