Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

9 golů se moc často nevidí


Branky


6

Problémy v sestavách u obou týmu se projevili lépe pro domácí celek. Padali hezké goly po krásných akcích. Hrající brankář i souhra tzv. brácha na bráchu, brácha na mě. Přečtěte si více v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Diváci se ještě ani nerozkoukali a Union kope roh. Krásný centr z rohu hřiště od Martina Hořánka na bráchu Adama Hořánka, který otevírá skore zápasu - 1:0. A v 11. minutě se domácí radovali už podruhé. Kotrč krásnou nahrávkou nachází Ladislava Stacha, který vstřelil svouprvní branku za Union a posílá tým do vedení už od dvě branky - 2:0. Ve 32. minutě Union kope další z mnoha rohů, ale u praporku zas a znovu Martina Hořánka, který tentokrát nenachází svého bráchu, ale nachází hlavu Kryštofa Kostrče a domácí hráči znovu, už po třetí slaví - 3:0. Zanedlouho, konkrétně ve 35. minutě se dostal k míči Ondřej Jakoubek a po jeho přihrávce se v tváří tvář ocitl před brankářem Andrii Pasichnyk, který se nemýlil a navýšil skore - 4:0. Ve 38. minutě hosté faulovali nedaleko vápna jednoho z hráčů domácích. Přímý kop si vzal na starost Martin Hořánek. Brankář jeho pokus ale jen vyrazil před sebe přímo na kopačku Kryštofa Kotrče - 5:0. Domácí hráči nechtěli nechat nic náhodě a do konce poločasu ještě svůj náskok navýšili. Martinovi Hořánkovi se podařilo konečně prosadit, když vyslal krásnou sřelu přímo na bránu a vymetl snad všechny pavučiny v síti za brankářem hostů - 6:0. A tak do šaten se šlo za obdivuhodného náskoku domácích.

Domácí udrželi čisté konto vzadu

Do druhého poločasu domácí trenér Jaroslav Malý vystřídal brankáře Václava Stuchla, který moc práce v prvních 45. minutách neměl. V 57. domácí vystřídali další dva hráče. Naplac se dostal Luboš Klauber a René Bílek. První jmenovaný se prosadil hned po čtyřech minutách chytrou sřelou zpoza vápna - 7:0. V 68. minutě se prosadil i druhý jmenovaný René Bílek - 8:0. V 74. minutě se dostal na hřiště třetí střídající hráč Marek Horn, který vystřídal už dvougolového sřelce Kryštofa Kotrče. Marek Horn jindy brankář, ale kvúli problémům v sestavě domácích se dostal dokonce i ke střele. Nepřímý kop rozehrál chytře Bílek na hrajícícho brankáře Marka Horna, který dal 9. a taky poslední tečku v tomto zápase - 9:0

V dalším kole Union pojede na horkou půdu rezervy Chotíkova a budou se chtít v této střelecké formě udržet i nadále. VS Plzeň přivítá ve svém stánku rezervu Zruči a budou si chtít spravit chuť.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Trenér Jaroslav Malý: Po dlouhé pauze od fotbalu jsme se dočkali mistrovského zápasu. Za dobrého počasí dorazili i diváci na náš krásný stadión. Náš soupeř, Vodní Stavby, měl asi problémy se sestavou, ale to my také. Začátek byl opatrný, ale postupně jsme začali soupeře přehrávat a nepouštěli ho na naší polovinu hřiště. Dali jsme krásných 5 branek do poločasu a zápas byl rozhodnutý. Po přestávce jsme prostřídali a i noví hráči se prosadili střelecky. Zápas se odehrál v klidné atmosféře i díky rozhodčím.




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] (46. J. Jebas [-] ) - K. Kotrč [-] (74. M. Horn [-] ) , O. Cajthaml [-] , O. Jakoubek [-] (57. R. Bílek [-] ) , A. Pasichnyk [-] , L. Stach [-] , M. Hořánek [-] , P. Jindra [-] , A. Hořánek [-] , P. Kutný [-] , Z. Chmelík [-] (57. L. Klauber [-] )

TJ Vodní stavby Plzeň
D. Řezáč [-] - J. Větrovský [-] , F. Holý [-] , T. Pavlíček [-] - V. Kolář [-] , Z. Wočadlo [-] , M. Mařík [-] , M. Nolč ml. [-] , J. Kosek [-] (46. M. Lochman [-] ) - J. Fiala [-] , D. Štec [-] (68. J. Hebr [-] ) -

ŽK: 76. P. Kutný - 78. Z. Wočadlo .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - PŘIBYL Zdeněk, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Michal Votava
Tip experta: výhra hostů

Zápas ve kterém možná rozhodne první branka zápasu. Myslím si, že hostující tým bude šťastnější.

Tip: výhra domácích