Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si další tři body pohlídali


Branky


5

Rezervě Rapidu se v úvodním kole nedařilo držet míč a byl v zápase horším týmem, i přesto v zápase vstřelili dvě branky, což stačilo k výhře za tři body. Pro Prazdroj je to první soutěžní zápas v tomto ročníku. Jak si tyto týmy vedly tentokrát si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím patřil první poločas

Do zápasu lépe vstoupil domácí tým. Už v 10. minutě vedli rozdílem dvou branek díky Pavlovi Novému a Jiřímu Řežábovi. Celý poločas měli převahu domácí. Lépe drželi míč, s tím přišli i šance na vstřelení branky.

Domácí pokračovali v tlaku

Domácí celek šel do druhého poločasu s tím, aby navýšili skóre a dohráli zápas v klidu. Což se jim povedlo. Po třech minutách ve druhém poločasu se prosadil, už v prvním poločase střídající mladík, Petr Zikmund - 3:0. V 56. minutě se přidal další domácí mladík Petr Řezníček - 4:0. Rapid pokračoval v tom, co předváděl první poločas. Za nedlouho navyšovala rezerva Rapidu zase skóre. V 62. minutě se prosadil Kamil Veber - 5:0. Poté Rapid nechal projít hostujícího hráče a po faulu hosté kopali pokutový kop. Exekuce se ujal kapitán hostů Michal Vachovec, který se nemýlil a snížil skóre zápasu - 5:1. Z rozehrávky se vydali domácí do okamžitého útoku. Prosadil se další domácí mladík, tentokrát Daniel Bezděk - 6:1. V poslední desetiminutovce se prosadili znovu mladíci, kteří už v tomto zápase gól vstřelili. Nejprve Petr Zikmund a po něm Daniel Bezděk - 8:1. Rapid tak navázal třemi body z úvodního utkání. Oproti zápasu na Košutce se jim dařilo i herně. 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Petr Kovářík: Zápas s Prazdrojem byl mnohem povedenější, než s Košutkou. Výsledek vypovídá o tom, že jsme Prazdroj herně přehráli a jsme rádi, že máme další tři body a můžeme se připravovat na další utkání s Letnou.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - K. Veber [-] , O. Baroch [-] (46. M. Klimeš [-] ) , D. Bezděk [-] , M. Novák [-] , S. Kaše [-] , J. Řežáb [-] , P. Kovářík [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , M. Slavotínek [-] (33. P. Zikmund [-] ) , P. Nový [-] , P. Řezníček [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Tureček [-] , J. Diviš [-] (46. P. Brichcín [-] ) , A. Dvořák [-] , A. Brtna [-] , J. Titěra [-] , M. Vachovec [-] , J. Pavlíček [-] , M. Krýda [-] (74. R. Wais [-] ) , J. Hostička [-] , D. Urie [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - SCHINGLER Milan, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Patrik Sobotka
Tip experta: výhra domácích

Domácí rezerva na úvod porazila rezervu Košutky. Sice výkon podle trenéra nebyl 100%, ale Prazdroj by měli porazit.

Tip: výhra domácích