Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasanský hattrickem zařídil vítězství Roudného


Branky


0

Ač vypadá výsledek jednoznačně, průběh utkání moc nenaznačoval, že by si Malšané měli dojít pro klidné tři body. Povedený druhý poločas a hattrick útočníka Jasanského však znamená úspěšnou tečku za podzimní částí a zlepšení nálady po nepovedeném začátku ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do posledního podzimního zápasu vstoupili mnohem lépe hostující hráči ZČE. Roudenští se díky jejich agresivnímu stylu hry a aktivnímu napadání nemohli dostat do kombinační hry, což v souladu s dobrým bráněním Plzeňanů znamenalo převahu hráčů v černých dresech. Ve 25. minutě si Energetici vypracovali svou největší šanci poločasu, když ze dvou metrů trefil Lisý hlavou pouze tyč Kerlovy klece. Poté začaly přicházet šance i na druhé straně.

 

Trněný se do gólových příležitostí málem dostal hned dvakrát, jenže ani v jednom případě nezpracoval ideálně přihrávku, jinak by postupoval sám na bránu. Celkově se však více dařilo hostům, roudenští ale velmi dobře bránili a blokovali střely. Obraně domácích pomohla přítomnost českobudějovické posily Nováka, jenž ji s přehledem dirigoval. Slabou chvilku si pár sekund před koncem prvního dějství vybral plzeňský Hejnal. Špatným odkopem poslal do šance Martina Jasanského, který si s nájezdem na Pflegera poradil, a poslal svůj tým do vedení.

Tři mušektýři? Ne, tři Otepkové

Do druhého poločasu změnila skvadra trenéra Mertla taktiku a také rozestavení, Roudné zahustilo střed pole a začalo hrát na pět záložníků. Důvod byl jednoduchý – nechat hosty hrát a těžit z brejkových situací. Plzeň sice měla tlak, ale góly padaly do sítě hostů. V 66. minutě zakončil únik tvrdou střelou Jasanský, se kterou si Pfleger ještě poradil, na dorážku Ondřeje Otepky byl ale krátký. V 82. a 85. minutě dokončil dvěma trefami hattrick Martin Jasanský po přihrávkách obou Otepků na hřišti. Klan Otepků ještě umocnil od 85. minuty střídající sedmnáctiletý Matěj Otepka, mladší ze synů roudenského kapitána. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Jsem spokojen s vítězstvím, chtěli jsme podzim zakončit doma vítězně. Jsem rád, že jsme udrželi asi podruhé v sezóně čisté konto. Soupeř hrál aktivně, důrazně, nechtěl tu prohrát. Byl to zápas vlastně o šest bodů. Musím ale kluky pochválit, i když se nám hra nedařila, tak makali na sto procent. Nakonec jsme tou kvalitou vepředu rozhodli a dali góly. Vyzdvihl bych Kerla v bráně, Nováka na stoperu, Rudu Otepku v záloze a Jasanského vepředu."

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Je to pro nás škoda. Sedmdesát minut jsme byli lepší, někdy i jasně lepší. Dostali jsme gól v poslední vteřině první půle, ale ani to nás nepoložilo, až druhá branka. Pak už jsme neměli ani morální síly. Celý tým hrál velmi dobře. Bednář byl asi nejlepší na hřišti, hlavně na začátku."



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Kerl [-] - T. Lonsmín [-] (39. L. Vávra [-] ) , P. Turek [-] , P. Novák [-] , P. Kössl [-] (85. M. Otepka [-] ) - O. Otepka [-] , R. Otepka [-] (87. M. Bartoš [-] ) , J. Píša [-] , D. Lerch [-] - T. Trněný [-] (74. D. Rottenborn [-] ) , M. Jasanský [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Šulc [-] (84. P. Macht [-] ) , L. Zoubek [-] , M. Hejnal [-] (76. P. Bendl [-] ) , M. Fillinger [-] - V. Lisý [-] , J. Peterka [-] , P. Papáček [-] (76. Z. Šimáně [-] ) , M. Vohrna [-] (62. D. Feiferlík [-] ) - P. Bednář [-] , M. Vít [-]

ŽK: 41. V. Lisý , 60. M. Vohrna .
Hráči zápasu: D. Kerl , M. Jasanský , R. Otepka , P. Novák - P. Bednář .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trska Adam - Štefan Michal, Štuk Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.