Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krejčí s Lukešem dovedli Klatovy k jednoznačné výhře


Branky


0

Atraktivní duel mezi Klatovy a Malší Roudné nabídl pěkný fotbal, ve kterém měli navrch domácí. O čtyřgólový příděl do sítě Jihočechů se rovnoměrně rozdělili Krejčí a Lukeš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jandovo zranění nabudilo domácí

Domácí tým šel do zápasu s jediným cílem - připsat si tři body za výhru a napravit výkon z posledního utkání v Praze, kde podlehl Motorletu jasně 0:3. Roudné naopak chtělo navázat na povedený duel s Aritmou Praha, ve kterém si připsalo dva body za vítězství po penaltách a především podalo velmi dobrý výkon.

 

Za bezgólového stavu se mohli hosté dokonce dostat do vedení, Jasanský prchl klatovské obraně a řítil se sám na Rojíka, avšak střelecky selhal a bránu překopl. Ve 30. minutě byl pak k vidění nehezký moment, kdy si pro kapitána domácích Martina Jandu přijela záchranná služba, dva stehy na hlavě ale vše spravily.Prvnímu gólu svého týmu už tedy přihlížel místo Jandy střídající Lhotka.

 

Gólman Bartizal špatně vykopl, míč se dostal k Lukešovi a po jeho přihrávce nehlídaný Karel Krejčí zblízka dorazil míč do sítě. Za dalších šest minut se domácí radovali podruhé. Při rohovém kopu Klatov zaváhal jeden z hostujících stoperů, nepřečetl signál domácích a Michal Lukeš krásnou střelou navýšil vedení na 2:0.

Jiskra naděje? Rychle uhašena

Vstup do druhého dějství se mnohem lépe povedl hostujícím Jihočechům. Zkušený Rudolf Otepka patičkou vrátil míč Jasanskému a ten odcentroval na Tomáše Trněného, kterému se podařilo nadvakrát překonat Rojíka a vykřesal jiskru naděje pro roudenské. Dlouho se však hosté neradovali. O šest minut později přišla pěkná kombinační akce domácích, s obranou Roudného si pohráli Kadlec s Krejčím a osamocený Michal Lukeš se pěknou střelou ze strany postaral o znovuobnovení dvougólového vedení hráčů v červeném.

 

Mimochodem, obrana Malše je spolu s Čížovou druhá nejhorší v celé Divizi A hned po plzeňském ZČE! V 71. minutě se Klatovy zaradovaly počtvrté, Chirinciuc nacentroval na mezi stopery postaveného Karla Krejčího, jenž umístěnou hlavičkou poslal balón do sítě za záda Bartizala a definitivně potvrdil, že tři body zůstanou na Rozvoji.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Útočník K. Krejčí: "Věděli jsme, že to bude těžký zápas, což se dnes také potvrdilo. Roudné bylo ze začátku lepším týmem, bylo to utkání o prvním gólu, který jsme dali my. Po poločase jsme si zápas zkomplikovali, jak je naším zvykem. Po gólu na 3:1 jsme se ale uklidnili. Mohli jsme dát mnohem víc gólů, já sám jsem měl na kopačce ještě dva."

TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Zápas jsme si prohráli sami po vlastních individuálních chybách. Domácí využili hrubé chyby jednotlivých hráčů. Naše hra dopředu byla celkem srovnaná, za stavu 0:0 měl stoprocentní šanci Jasanský, který šel sám na bránu a překopl ji. Pak domácí využili chyby našeho gólmana a dali na 1:0. Do konce poločasu jsme dostali ještě jeden gól po chybě stopera. Ve druhém poločase se nám podařilo snížit, hra vypadala z naší strany dobře, snažili jsme se domácí přehrávat. Pak zas přijde chyba obrany, dají nám třetí gól a je po zápase. Rozhodly individuality typu Krejčí, který nám dal dva góly, na nějž jsme upozorňovali. Naši hoši si s ním ale nedokázali poradit v obranné části."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , D. Žáček [-] , M. Janda [-] (30. T. Lhotka [-] ) , D. Chirinciuc [-] (84. Z. Cibulka [-] ) - D. Pavlovič [-] (80. D. Dolanský [-] ) , M. Wágner [-] , P. Kotrba [-] , O. Kadlec [-] (70. L. Krásný [-] ) - K. Krejčí [-] , D. Říský [-]

TJ Malše Roudné
M. Bartizal [-] - T. Lonsmín [-] , P. Kössl [-] , M. Průcha [-] , D. Lerch [-] (66. P. Turek [-] ) - T. Trněný [-] , O. Otepka [-] (82. J. Matoušek [-] ) , R. Otepka [-] , J. Píša [-] (77. D. Rottenborn [-] ) , L. Vávra [-] (74. D. Chytrý [-] ) - M. Jasanský [-]

ŽK: 36. M. Průcha , 45. J. Píša , 52. T. Trněný , 64. D. Lerch , 78. O. Otepka .
Hráči zápasu: M. Lukeš , K. Krejčí .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - Brda Jan, Cihlář Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.