Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice propadly na hřišti soupeře, z Úval si odvezly pět gólů


Branky


0

Fotbalisté Neratovic-Byškovic zavítali v posledním 15. kole podzimní části Divize B na hřiště Úval, kde se dopustili zbytečných chyb a soupeř je bez lítosti potrestal. Chyby hostujcího celku se ukázaly jako klíčové, a přestože v závěru zápasu ještě Neratovice zabraly a vstřelily dva góly, v Úvalech prohrály jednoznačně 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neratovice-Byškovice stály výsledek zbytečné chyby

Začátek zápasu byl oboustranně opatrný a vyrovnaný. Ani jedno z mužstev nechtělo chybovat a ani žádné šance se neobjevovaly. Paradoxně v době, kdy Neratovice přebíraly otěže utkání a začaly domácí přehrávat, vyrobily uprostřed hřiště zbytečné chyby a poslaly soupeře do brejku.

 

Škoda nabídnutou šancí nepohrdnul, nedal Malinovi šanci a domácí šli do vedení. Když se již schylovalo k odchodu do kabin nabídli hostující fotbalisté po krátké malé domů obrovskou příležitost Pejšovi, který se řítil sám na bránu a tváří v tvář brankářovi nezaváhal. Úvaly vedly po prvním poločase a dvou obrovských chybách soupeře 2:0.

Po přestávce se střetnutí rozhýbalo a nabídlo pět gólů

Ve druhé půli Neratovice inkasovaly hned po příchodu z kabin. Domácí rozehráli z pravé strany od rohového praporku volný kop na velké vápno, kde nikým neatakovaný Bozděch střelou k tyči navýšil na hrozivých 3:0. Jenže to nebylo zdaleka vše. Půl hodiny před koncem hosté totiž inkasovali počtvrté, opět po chybě v rozehrávce, které využil Pejša a Neratovice byly zralé na ručník.

 

Až za velmi nepříznivého stavu se hostující hráči Neratovic probudili a začali lépe kombinovat, což mělo za následek dobré brankové příležitosti, které nezůstaly nevyužity. Po hezké kombinaci a narážečce se objevil sám před brankařem Rejman a snížil na 4:1. O šest minut později se po rohu dostal ve vápně ke střele Jiří Chrdle a bylo to 4:2. Zbytek zápasu si ale domácí již pohlídali a v devadesáté minutě přidali pátou branku, čímž upravili na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér): „Byl to podobný zápas jako s Rakovníkem. Na čtyři góly jsme jim přihráli. Dnes to byl strašidelný výkon a vyhrát jsme si rozhodně nezasloužili."



Sestavy


SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Pejša [-] (91. A. Kraus [-] ) , J. Škoda [-] (85. K. Mančál [-] ) , F. Kuru [-] (78. M. Barták [-] ) , L. Marek [-] , D. Bozděch [-] , P. Němeček [-] , V. Kořínek [-] , J. Moudrý [-] , P. Štěpánek [-] , J. Kadeřábek [-]

FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - V. Vorasický [-] (26. T. Dohnal [-] ) - M. Rejman [-] , R. Kokoška [-] , M. Chládek [-] - J. Chrdle [-] , J. Kozák [-] - M. Ptáček [-] (83. J. Moravec [-] ) , P. Jína [-] , R. Šulc [-] , L. Gazdík [-]

ŽK: 80. L. Marek - 61. M. Chládek , 63. R. Kokoška .
Hráči zápasu: P. Pejša .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Flimmel Milan - MACHÝČEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.