4:1
(3:1)
16. S. Komínek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira si výhrou zajistila klidnější zimu


Branky


13. P. Zolotuchin , 18. M. Macek , 20. P. Zolotuchin , 49. J. Kurek - 16. S. Komínek (vl.)
0

Dvanáctá Admira Praha hostila desátý Letohrad a karty před tímto zápasem byly jasně rozdány. Pokud Admira naplno zaboduje, tak se dotáhne na klidný střed tabulky a Letohradu by případná výhra pomohla do vyšších pater soutěže. Zápas se odehrál na těžkém terénu, za neustálého povzbuzování domácích příznivců. Po tomto zápase se Admira dostala před Letohrad a neztratila tak kontakt se středem tabulky. Letohrad klesl pod Admiru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající úvodní dvacetiminutovka domácích

V úvodu zápasu měl Letohrad častěji míč na kopačkách. Admira své možnosti naznačila v deváté minutě, kdy nebezpečný centr do vápna zastavil obětavě domácí bek. V 13.minutě podnikli domácí rychlý brejk po pravé straně. Centrovaný míč přeletěl až na levou stranu, odkud přišel centr na nepokrytého kanonýra Zolotuchina, který přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. V následující minutě rána domácího hráče těsně minula tyč hostující brány. V 16.minutě bylo vyrovnáno. První střela hostí byla ještě zablokována, ale akce pokračoval dál. Z pravé stany přiletěl míč do vápna, kde si ho zpracoval Linhart a z otočky vystřelil. Jeho střelu ještě tečoval domácí Komínek a tak Pellegrini neměl nárok. Bylo srovnáno na 1:1. V 18.minutě se hostům tvrdě nevyplatil nedůraz u rohového praporku. K míči se dostali domácí, a když přiletěl na malé vápno, tak tam stál nepokrytý Macek a zasunul do prázdné. V 19.minutě nabídl gólman Moláček Admiře, chybnou rozehrávkou, navýšení skóre. Jenomže útočník Admiry spolu s Moláčkem obstřelil i bránu. Obrana Letohradu byla strašně děravá v dvacáté minutě, kdy se míč dostal přes tři beky až na zadní tyč, kam naběhl volný Zolotuchin a střelou o tyč zvýšil na 3:1. V posledních deseti minutách prvního poločasu si Letohrad vynutil územní převahu, ale nic z ní nevytěžil. První poločas uzavřela rána domácího hráče těsně vedle brány.

Úvod druhého poločasu rozhodl zápas

 

Začátek druhého poločasu vyšel domácím náramně. Po trestňáku z půlky se dostal k míči Kurek a nechytatelnou bombou od břevna do brány zvýšil na 4:1. V 50.minutě vytvořil Letohrad neuvěřitelný závar v pokutovém území Admiry. Pellegrini dvakrát musel čarovat, aby poslední střela letěla vysoko nad. V 54.minutě to Letohradu oplatili domácí stejnou mincí a tentokrát se musel hodně otáčet Moláček, aby neinkasoval. V 70.minutě mohli domácí vést už vyšším rozdílem, ale jejich útočník ve skluzu netrefil odkrytou bránu. V 80.minutě měl Pellegrini plné ruce práce s tvrdou ránou směřující k tyči. Větší touhu domácího týmu po vítězství dokumentovala 83.minuta, kdy se do střely hráče Letohradu vrhli najednou dva hráči domácího týmu a zablokovali ji. V 86.minutě musel Pellegrini rychle z brány, aby zažehnal nepřesnou malou domů. V 89.minutě mířila hlavička domácího hráče pouze do boční sítě. Poslední slovo měli domácí po rohovém kopu a poté již rozhodčí ukončil zápas. Admira prokázala větší touhu po vítězství, a proto zaslouženě zvítězila.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Pohledem Admiry: Konečně jsme hráli tak, jak jsme si přáli hrát během celého podzimu. Hosté si nevěděli rady s naším využíváním prostoru podél postranních čar, odkud jsme hrozili gólovými přihrávkami. Branek jsme mohli nastřílet i šest. Tím není řečeno, že bychom se nedopouštěli chyb, ale Východočechy jsme tentokrát předčili ve všech herních činnostech. A to nehráli Mošna, Vosický a Mamurov seděl po nemoci na lavičce. Přišlo 160 diváků, což byla na mizerné deštivé počasí slušná návštěva, a užili si pěkného fotbalu s brankovou úrodou.




Sestavy


FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - S. Komínek [-] , M. Paťha [-] - Š. Zahálka [-] - M. Macek [-] (81. T. Stejskal [-] ) , T. Majer [-] (84. M. Kasík [-] ) - P. Zolotuchin [-] (70. F. Rybařík [-] ) , J. Martinic [-] , J. Kurek [-] (90. J. Macháč [-] ) , M. Horák [-] , M. Čmejla [-] (85. D. Svozil [-] )

FK Letohrad
F. Moláček [-] - P. Štěpán [-] (54. J. Stejskal [-] ) , R. Tichý [-] , P. Slodičák [-] (69. J. Černík [-] ) , J. Nadrchal [-] , T. Kabourek [-] , M. Čada [-] , M. Linhart [-] , R. Krystl [-] , M. Strasmeier [-] , O. Kail [-]

ŽK: 26. M. Macek , 63. J. Martinic - 10. M. Čada , 31. P. Štěpán , 49. T. Kabourek , 76. M. Linhart , 77. J. Stejskal , 87. M. Strasmeier .
Hráči zápasu: M. Paťha .
Místo: Admira Praha. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Simbartl Václav - CUPL Zbyněk, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.