1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanovská rezerva doma poprvé bodovala


Branky


20

Křižanovská rezerva dokázala doma bodovat až napočtvrté. Po předchozích prohrách s Jimramovem, Ujčovem a béčkem Hamrů tentokrát domácí zaskočili Polničku, která měla zejména během první půle výraznou převahu, kterou ovšem nedokázala vyjádřit brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička vyhrála první poločas

Jakkoliv to podle sestavy hostů, předzápasové přípravy a zejména celkového rozpoložení některých z nich vypadalo, že Křižanovští by zejména v úvodu zápasu mohli být lepším týmem, opak byl pravdou. Domácí hráli kombinačně maximálně na své polovině, před Klímovu bránu lítaly přinejlepším dlouhé nepřesné nákopy a brankář hostů se de facto celé první dějství nudil. To jeho protějšek v domácí bráně se musel jinak ohánět - v úvodních minutách domácí obraně pomáhal zejména dobrým čtením soupeřových útoků, přibližně po 20 minutách už musel své umění předvést naplno, když konečky prstů vyškrábnul míč směřující do levé šibenice. Do vedení mohl hosty poslat rovněž Gančev, i jeho úmysl vystřelit zblízka k levé tyči Homola odhadl a udržel skóre bezbrankové. Po necelé půlhodině hry už se hosté prosadili - Lojkovu rychlou rozehrávku standardní situace šikovně vyřešil Víška, který v souboji přetlačil váhajícího Procházku, 0:1. Uklidnit mohl hosty poměrně záhy sám před prázdnou bránou opět Víška, situaci ovšem podcenil a pouze trefil gólmana domácích. Jedinou vážnější situaci v domácí režii zakončoval po průniku Leoše Buriana Pavlík, jeho střelu z vápna však bez větších problémů Klíma chytil.

Horníček v závěru vyrovnal

Domácí v poločasové přestávce usoudili, že neudělat žádnou změnu, by bylo čekání na smrt, a změnili rozestavení na klasických 4-4-2 - k osamocenému Částkovi se tak na hrot útoku vysunul Leoš Burian, což poměrně brzo začalo nést ovoce. Ne snad, že by domácí měli od prvních minut vyložené šance, lepším týmem však byli. Křižanov mohl srovnat paradoxně po situaci, která žádnou zásadní šancí nebyla - Petrův nákop do vápna hasil Klíma nejistě, břevno mu ovšem pomohlo. Nadobro převážit misky vah na hostující stranu mohl po samostatném úniku Synek, ani on ovšem na Homolu vyzrát nedokázal. Po ojedinělé hostující ložence se vrátili k diktování tempa domácí, a šance na sebe nenechaly dlouho čekat - Leoš Burian se po šikovném uvolnění rozhodl pro razantní střelu, Klíma ovšem hosty pro něj bolestivým zákrokem podržel. Domácí zachránil deset minut před koncem hráč, od kterého by to čekali snad nejméně - střídající zpravidla obránce Horníček napálil na vápně odražený míč tak šikovně, že zapadl pod břevno hostující branky. Utkání tak skončilo patrně zaslouženou remízou, z které by mohly být do jisté míry nespokojené oba týmy - hosté ovšem své šance nevyužili, domácí pro změnu nedokázali platonický tlak z druhé půle přetavit ve vážnější šance.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Petr [-] , J. Pavlík [-] , L. Burian [-] , M. Procházka [-] , M. Částek [-] , M. Sklenář [-] (74. B. Horníček [-] ) , J. Mužátko [-] , M. Láznička [-] (81. M. Král [-] ) , T. Plocek [-] (74. M. Žejšek [-] ) , M. Burian [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - Z. Šoukal [-] , R. Gančev [-] , L. Bulíček [-] , J. Víška [-] , R. Synek [-] , F. Kotík [-] , J. Pálka [-] (46. L. Pošvic [-] ) , J. Zachara [-] , Z. Lojek [-] , T. Litochleb [-]

ŽK: 33. Z. Lojek . ČK: 85. Z. Lojek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - TRÁVNÍČEK Jiří, POSPÍCHALOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jiří Kroupa
Tip experta: výhra hostů

O Křižanovu popravdě nemám moc přehled, dlouho jsme s nimi nehráli a nějaký čas hráli o soutěž níž. Ale Polnička má rychlostně a technicky dobře vybavené hráče a věřím v jejich vítězství. Za 2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích