0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polné se odehrál remízový zápas


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek mistrovského utkání byl pod taktovkou domacího týmu, který se mnohem více a častěji dostávál do slibných střeleckých pokusů, avšak ani jeden nebyl úspěšný. Po neúspěšných pokusech Válka a Pražáka se hra opticky vyrovnala. Domácí Polná se i přes to chtěla prosadit, ovšem střelecký pokus Kavky nebyl pro brankáře Zádrapu přímým ohrožením. Ten si však zachytal o pár minut později, kdy to z nadějné pozice zkoušel Klíma.

Druhý poločas opět aktivněji začali domácí, ale propracovaný defenzivní val hostujících Rosic, se jim překonat nepovedl. Když už už byla obrana hostujících téměř pokořena, tak chybělo přesnější zakončení. Po té jakoby tlak domacích opadl a více ze hry začali mít hosté, kteří poslední půl hodinu začali vyvíjet tlak. Ovšem brankář Skočdopole inkasování branky nepřipustil.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - R. Caha [-] , J. Kubec [-] , Z. Kučera [-] , Š. Bambula [-] , J. Fadrný [-] , P. Pražák [-] - D. Kavka [-] (89. V. Haala [-] ) , P. Benda [-] (76. J. Holub [-] ) , J. Klíma [-] (46. J. Urbánek [-] ) - T. Válek [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Rybníček [-] , T. Chlup [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , D. Lang [-] , J. Havlásek [-] , O. Makiš [-] (89. T. Krejčí [-] ) , J. Huška [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 31. R. Caha - 41. D. Lang .
Hráči zápasu: J. Fadrný - J. Huška .
Místo: Tráva. Počet diváků: 123. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - VEJTASA Simon, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.