1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2015 17:00

5.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko zachraňovalo remízu v závěru


Branky


0

Domácí nastoupili v plné sestavě, tedy i se Švancarou , se kterým vždy bodovali naplno. Stejné plány měli jistě i tentokrát, ale do cesty se jim postvila Bystřice, která na hřištích soupeřů umí často zahrát lépe než doma. Slavnostní výkop utkání zařídil bývalý vynikajícíligový  fotbalista Luděk Zelenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve slušném prvním poločase nebezpečnější Bystřice

Utkání začalo z ostra. Ve třetí minutě kopali hosté roh, domácí opověděli v 6. minutě Juklem a jeho nepřesným přímým kopem. V 8. minutě střílel Chocholáč vedle Juranovi branky. Bystřice se v těchto chvílích tlačila do zakončení, v 10. minutě střílel nebezpečně Zbytovský. Pak už padl gól, ale nebyl uznaný. Dlouhý vysoký míč Blanska se snesl až za zády brankáře hostů Trávníčka, ale rozhodčí viděl útočný faul a branku neuznal. Domácí to muselo mrzet dvojnásob. V 18. minutě pronikl Adamec a domácí ho zsatavili jen za cenu rohu. Po jeho zahrání vznikl ve vápně Blanska závar, při němž dopravil do branky míč bystřický kapitán Vícha - 0:1. Iniciativa přešla na kopačky Blanska. Domácí hráči se zejména Švancarou dostali několikrát k vápnu, ale buď jim byl míč čistě odebrán, nebo stříleli nepřesně, či byli faulovaní. Z několika standartních situací kolem vápna domácí také nic nevytěžili. Největší šanci měl ve 29. minutě P.Fousek, který po volném přímém kopu Jukla hlavičkoval těsně nad. Ve 38. minitě zahrávalo Blansko rohový kop a tím jeho převaha skončila. Třikrát nebezpečně se pak ukázali hosté. Hned ve 38. minutě se právě po rohu dostali hosté do brejku, který zakončoval střelou Adamec. Ten samý hráč o dvě minuty později nahrál na vápno Zbytovskému, který střílel nad. Podobná akce se opakovala ve 44. minutě, nepřesně však střílel Prášil.

Bystřice nevyužila své šance a pak toho litovala

První vzruch druhého poločasu přinesla 51. minuta. Nejprve domácí rychle rozehráli roh po ose Švancara - Trtílek, ale hosté ho ubránili. Přešli do protiútoku, kde velmi dobře zakončoval Prášil, ale domácí brankář se vyznamenal a gól nepustil. Pak se několikrát Blansko probilo k vápnu, ale branku hostů neohrozilo. Byli to opět hosté, kteří se v 58. minutě dostali do vyložené šance, ale Prášil po úniku střílel nad. I další minuty patřily hostům. Jejich střely ale zablokovali domácí obránci, či je chytil Juran. Vyložené šance se hosté dočkali v 63. minutě, když se po centru Malého trefil z voleje do míče Chocholáč a míč šel těsně vedle pravé tyče. Domácí to nakoplo a začali se také prosazovat. V 65. minutě vypálil z 25 metrů Chlad a Trávníček měl co dělat, aby míč vyrazil na roh. Z následného rohu nic nebylo a pak oba soupeři prostřídali. V 70. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen Illek a domácí zahrávali přesilovku. Mohli ji využít už v 75. minutě, když si na centr Švancary z ostrého úhlu naskočil na zadní tyči Trtílek, Trávníček si však s hlavičkou domácího forvarda s námahou poradil.Vyrovnání přišlo v 83. minutě, když si na roh Švancary naskočil Přemysl Fousek a vyrovnal - 1:1. V 86. minutě chytil Trávníček hlavičku Ullmana a v 87. minutě přežila Bystřice závar ve vlastním vápně. Utkání tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Michal Kugler, trenér Blanska: V prvním poločase byl soupeř kvalitnější než my. Hráli jsme příliš individuálně a ne týmově. Ve druhém poločase jsme to změnili, dostali jsme se do hry a myslím si, že jsme byli lepším mužstvem. Minimálně vyrovnat jsme si určitě zasloužili. Prakticky celý zápas jsme dotahovali, takže remízu bereme.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Maša, trenér Bystřice: Před zápasem bychom bod brali, Blansko doma dvakrát jasně zvítězilo. Pak jsme však zejména v prvním poločase měli několik vyložených šancí a tak se mi nakonec bod zdá málo. Ale další góly jsme nepřidali, tak se nedá nic dělat. Po vyloučení to už bylo těžké a jednogólový náskok jsme ubránit nedokázali.



Sestavy


FK Blansko
D. Juran [-] - P. Šíp [-] , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] - M. Kugler [-] , D. Jukl [-] (46. P. Gromský [-] ) , P. Fousek [-] , J. Nečas [-] (56. M. Chlad [-] ) - J. Trtílek [-] , P. Švancara [-] , T. Jarůšek [-] (67. O. Ullmann [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
P. Trávníček [-] - O. Vícha [-] , V. Mitáš [-] , M. Šponar [-] - F. Adamec [-] (67. M. Svoboda [-] ) , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , J. Illek [-] , L. Zbytovský [-] - M. Prášil [-] (89. D. Čech [-] ) - J. Chocholáč [-]

ŽK: 25. P. Fousek , 60. P. Šíp , 82. M. Kugler , 87. D. Müller - 36. J. Illek , 53. J. Chocholáč , 85. O. Vícha , 92. M. Malý . ČK: 70. J. Illek .
Hráči zápasu: P. Fousek , P. Švancara - F. Adamec , J. Chocholáč .
Místo: Tráva. Počet diváků: 787. Rozhodčí: Chlevišťan Karel - ŠKROBÁK Lukáš, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.