2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko bez Švancary neudrželo vedení a prohrálo


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blansko šlo Ullmanem do vedení

Polná chtěla patrně odčinit porážku z Kozlovic a byla prních deset minut aktivnější. Už ve 4. minutě dostal křižnou přihrávku od Klímy do brejku na pravé křídlo Kubec, ale levačkou brankáře neprostřelil. V 8. minutě chtěl odražený míč vrátit do branky Benda, ale jeho pokus o přelobování brankáře z vápna nakonec brankář chytil. Pak převzali iniciativu hosté a hned z první vážné akce šli do vedení. Ve 13. minutě nacentroval rohovvý kop Šíp, stopeři Polné chybovali a Fousek si s odraženým míčem věděl rady - 1:0. V 16. minutě se hosté dostávali do zajímavé šance, ale vše pokazila špatná přihrávka Ullmana. Od 20. minuty oba týmy hodně kazily přihrávku, jakoby je svazovala nervozita. Šancí ubylo, byly většinou nevýrazné a končili často už u příhrávajícího hráče. Takto například skončilo přečíslení obrany Blanska ze 23. minuty, když Kubec špatně nacentroval. Ve 25. minutě vhodil dlouhý aut do vápna Pražák, na branku hlavičkoval Fadrný. Ve 29. minutě hezky unikl po křídle Klíma, ale svůj sprint přes polovinu hřiště pokazil opět špatným centrem. Na konci poločasu ještě dvakrát střílel Benda, ale ani jednou ne moc nebezpečně.

Benda s Pražákem zápas otočili

Fotbal plný nepřesností se hrál i prvních 10. minut ve druhém poločase. Na každé straně se však urodila jedna šance. V první se ocitl střelec Blanska Trtílek, ale tentokrát své pověsti nedostál. Útočník Blanska nejprve přesprintoval stopera Kučeru, pak střelou překoval i vyběhnuvšího Skočdopoleho, ale míč šel vedle. Ve 49. minutě dal kolmici Kučera, Kubec šel sám, ale brankář Juran ho nadvakrát vychytal. Poté přišl na hřiště Kavka, který hru Polné zpřesnil a hlavně oživil. Už v 62. minutě dal Kavka dlouhý centr a Benda ho hlavou usměrnil do branky. Blansko se zatáhlo a začalo hrát na brejky. V 63. minutě jeden z brejků pokazil Gromský špatným centrem. Šance v tuto chvíli přicházeli jedna za druhou. V 64. minutě pálil Kavka kousek za vápnem těsně nad branku Jurana. Blansko pak ještě třikrát zahrozilo z brejků, dvakrát zachraňoval Skočdopole, jednou Fadrný. V 76. minutě přišlo rozhodnutí. Patrně po nejhezčí akci utkání a kombinaci Kavka-Kubec z levého křídla Kubec překonal 1:1 obránce, nahrál volnému Pražákovi a ten do dal prázdné  na 2:1. Hosté vrhli síly všehcny do útoku, ale chyběli jim síly i čas a tak se vyrovnání už nedočkali.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Vladimír Hekerle, trenér Polné: Jsem spokojen jen s výhrou. Náš přístup k utkání a hra v prvním poločase se mi vůbec, ale vůbec nelíbila. O poločase jsme si to vyříkali, hráči se zvedli, ale i tak nejsem úplně spokojen. I přes výhru mám v hlavě více negativ než pozitiv.

FK Blansko
Michal Kugler, trenér Blanska: Chtěli jsme napravit dojem z posledního utkání, který jsme tu zanechali. Bohužel se to nepodařilo. V podstatě mám po tomto utkání stejný pocit jako minule - takovou pachuť. Myslím si, že pokud v poločase vedeme venku 1:0, tak bychom měli uhrát minimálně remízu. Bohužel ve druhém poločase jsme hráli výrazně hůře než v tom prvním. Soupeře jsme lacinými brankami posadili na koně a ten se díky nim raduje ze tří bodů.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - R. Caha [-] , Z. Kučera [-] , Š. Bambula [-] , J. Fadrný [-] , P. Pražák [-] - V. Haala [-] (46. J. Holub [-] ) , J. Klíma [-] (59. D. Kavka [-] ) , J. Kubec [-] (90. T. Holub [-] ) , J. Urbánek [-] - P. Benda [-] -

FK Blansko
D. Juran [-] - P. Šíp [-] , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] , P. Gromský [-] - J. Nečas [-] (80. O. Blažek [-] ) , M. Kugler [-] , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] , T. Jarůšek [-] , O. Ullmann [-] (66. M. Chlad [-] )

ŽK: 69. R. Caha , 88. Š. Bambula .
Hráči zápasu: P. Benda , D. Kavka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 252. Rozhodčí: Mrázek Petr - LÍKAŘ Petr, ZAORAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.