Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelské Hoštice v Bavorově ukončily dlouhou sérii bez výhry


Branky


20

V Bavorově se v předposledním podzimním kole utkala dvě mužstva ze spodku tabulky. O trochu lépe na tom byli domácí díky vítězství nad Volyní v 10. kole. Hosté ze Střelských Hoštic čekali na vítězství dokonce od kola čtvrtého, které se hrálo na začátku září.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si v první půli vypracovali náskok

Do souboje dvou týmů ze spodních pater tabulky nastoupili lépe hosté ze Střelských Hoštic. Byli aktivnějším týmem než domácí Bavorov, díky čemuž si vypracovávali nějaké příležitosti, ale hlavně do žádných velkých šancí nepouštěli domácí fotbalisty.

 

Herní převahu navíc Střelské Hoštice potvrdily i vedoucí brankou ve 31. minutě, kdy domácího brankáře krásně překonal Pavel Lemberger a otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Pak jakoby se hosté svého vedení zalekli a začali kupit chyby v rozehrávce, díky kterým se do šancí začali dostávat i domácí. Ti ale žádnou z nich nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku, a tak byli potrestání.

 

Když už se schylovalo ke konci prvního dějství, dostal se po závaru v pokutovém území Bavorova k míči hoštický Václav Dohonyi, který dokázal propasírovat míč klubkem hráčů přímo do sítě a zajistil tak svému týmu poločasové vedení v poměru 0:2.

Ve druhém poločase se prosadily oba týmy

I ve druhém poločase byli stále lepším mužstvem hosté, které hnala stále jasnější vidina konce jejich nepříznivé série. Svou aktivitu přetavily Střelské Hoštice ve třetí branku v 55. minutě utkání. Kokrda poslal přesnou přihrávku na Karla Heřmana a ten poslal míč do sítě domácích - 0:3.

 

Domácí se alespoň čestné branky také nakonec dočkali. Na třetí branku hostů odpověděli po pěti minutách po standardní situaci zásluhou Dominika Folty - 1:3.

 

Ale za dalších 10 minut už byl rozdíl ve skóre opět třígólový. V 70. minutě totiž přidal svou druhou branku v zápase Pavel Lemberger a uzavřel skóre utkání na konečných 1:4.

 

Střelské Hoštice tak ukončily dlouhou šňůru zápasů bez výhry, ale navíc se před svého soupeře z Bavorova dokázaly posunout i v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "V utkání v Bavorově jsme si udržovali mírnou herní převahu, kterou zužitkoval po půlhodině hry krásnou brankou Lemberger. Následně jsme několika chybami v rozehrávce nabídli domácím vyrovnání, čehož naštěstí nevyužili. Vedení navýšil těsně před přestávkou Dohonyi, který po závaru v domácím pokutovém území prostřelil chumel hráčů. Krátce po změně stran zúročil přihrávku Kokrdy ke vstřelení třetí branky Heřman. Domácí snížili po standardní situaci, ale krátce na to svou druhou trefou definitivně utkání rozhodl náš nejlepší hráč Lemberger. Po šesti prohraných utkáních jsme si tak konečně připsali tři body."



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - Z. Líkař [-] , F. Kříž [-] , M. Sluka [-] (51. B. Slavík [-] ) , P. Štěch [-] , D. Řezáč [-] , R. Funda [-] , B. Begiri [-] , M. Polanský [-] , D. Folta [-] , P. Gašpar [-] (20. J. Šabršula [-] )

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - M. Kokrda [-] , O. Koudelka [-] , V. Dohonyi [-] , R. Květoň [-] , J. Strnad [-] - K. Kohout [-] (55. P. Martínek [-] ) , K. Heřman [-] , P. Lemberger [-] , V. Braťka [-] , P. Hlava [-] -

ŽK: 57. D. Folta , 64. R. Funda - 81. M. Kokrda .
Hráči zápasu: D. Folta - P. Lemberger .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - NÁPRAVA Miroslav, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:06
Lukáš Hulec

Expert: Marek Valta
Tip experta: remíza

Souboj o vymanění se ze sestupových příček skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 23:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 09:18
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:56

Tip: remíza

Zápas sousedů v tabulce skončí dělbou bodů.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:34
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:32

Tip: výhra hostů