J. Zuch 77.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 10:15

1.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedený finiš zvedl Lovosice ze dna tabulky


Branky


77. J. Zuch
4

Fotbalisté Lovosic za poslední tři kola podzimní části krajského přeboru získali skoro stejně bodů jako v prvních dvanácti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za prvních dvanáct zápasů získali 8 bodů, v posledních třech podzimních duelech jich vybojovali sedm. Fotbalisté Lovosic jsou na vzestupu, v závěrečném dějství krajského přeboru porazili 1:0 Krupku a přezimují na čtrnácté pozici.

 


Krupka měla podle očekávání častěji míč na kopačkách, ovšem do šancí je nadšeně bojující domácí moc nepouštěli. Naopak sami mohli udeřit z brejkům ovšem  Espinoza i Gaube své možnosti promarnili.
Ani  ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil, Krupka marně dobývala lovosickou defenzivu a v 77. minutě sama kapitulovala, jeden z mála brejků přetavil v rozhodující úder Josef Zuch.




Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice
Jan Janda, vedoucí týmu: Pro nás hodně důležité vítězství, čekají nás na jaře dál záchranářské práce, ale s těmi patnácti body se nám dýchá přece jen trošku líp. Po té výhře Krupky 9:0 nad Modlany jsme měli trochu obavy, a hosté také dokázali, že mají dobrý tým, hodně běhavý. O to je výhra pro nás cennější. Pokud se ale chceme zachránit, budeme se muset během zimy posílit o  kvalitní hráče.




Sestavy


ASK Lovosice
T. Loubal [-] - M. Walter [-] , T. Bělík [-] , J. Gaube [-] , R. Podrazil [-] , T. Záruba [-] , R. Espinosa [-] , R. Rambousek [-] (62. J. Zuch [-] ) , J. Petrus [-] (28. B. Baborák [-] ) , D. Lenrt [-] , D. Walter [-]

TJ Krupka
V. Stoklasa [-] - J. Hirschkorn [-] , M. Krogner [-] (65. A. Ismail [-] ) , J. Seidl [-] , P. Schubada [-] (46. L. Hloch [-] ) , J. Zaspal [-] , P. Paunkovič [-] , D. Kolář [-] , M. Suchý [-] , M. Pokorný [-] , J. Hájek [-] (82. M. Karvai [-] )

ŽK: 69. T. Záruba - 27. P. Schubada , 62. J. Hájek , 88. J. Seidl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - PRÁGL Martin, VLAŠIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 09:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:06

Tip: výhra domácích

redakce Ústecký kraj

Expert: Ondřej Michl, sekretář Jílového
Tip experta: výhra hostů

Krupka má kvalitnější kádr a potvrdí vysoké vítězství z předchozího zápasu.

Tip: výhra hostů