Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec zlomil Jaroměřice v druhé půli


Branky


0

Humpolec dnes hrál po týdnu opět na svém hřišti. Minule sehrál nešťastný šlágr s Jemnickem, ve kterém sice rychle vedl, ale po dlouhém oslabení a neproměněné penaltě v závěru, prohrál nakonec 1:2. Spravit chuť si tak chtěl nyní, když přivítal jaroměřickou Destrukci. Ale ta se nechtěla vzdát své dobře rozehrané série, v posledních čtyřech kolech třikrát vyhrála a jednou remízovala, a tak se čekal poměrně vyrovnaný souboj, čemuž nasvědčovalo i postavení obou klubů v tabulce - rozdíl jednobodový a týmy de facto sousedé v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný úvod domácích

Tak jak dobře začal Humpolec minule proti Jemnicku, tak špatně rozehrál duel s Destrukcí. Již ve 4. minutě chyboval stoper O. Tomovič místo, který místo odkopu vymýšlel,  o míč jej připravil Marek Hošek, který překonal překvapeného Kříže - 0:1. Domácí nečekaný úvod opařil a v 15. minutě přišla navíc další pohroma. Hosté odcentrovali z pravé strany , domácí obránce ve skluzu netrefil odkop od branky a nehlídaný Pavel Čermák pohlodlně zvýšil na 0:2.
Pro domácího fanouška se servírovala na úvod trochu silná káva! Ale domácí se kupodivu rychle oklepali. V 19. minutě O. Tomovič odcentroval, Dalík ještě zařízení netrefil, ale održený míč uklidil do branky Daniel Šerý - 1:2. Za další 4. minuty mohl domácí opět zmrazit D. Hověz, jenže sám před Křížem po minele domácí obrany neuspěl. Domácí se dočkali vyrovnání ve 38. minutě, agilní Tomovič přihrál od zadní lajny pod sebe na Jiřího Pikla, který přesnou ranou k tyči srovnal na 2:2. Tím také stanovil poločasové skóre.

Humpolec třemi brankami rozhodl o osudu utkání

Druhý poločas rozehrál Humpolec o poznání lépe. Ve 49. minutě našel J. Málek volného F. Kubíčka na levé straně, ten hned z první odcentroval a Daniel Šerý se po odpoutání od obránce dočkal své druhé branky v zápase - 3:2. Domácí po této brance dostali chuť, hned za tříi minuty pálil R. Dalík z otočky těsně nad. Hosté se připomněli v 74. minutě, kdy se snažili využít další chyby v domácí obraně, ale jejich pokus skončil po parádní kombinaci nad. Uklidnění pro domácí přišlo v 76. minutě. Po faulu na Tomoviče se z přímého kopu podruhé v zápase prosadil také Jiří Pikl a zvýšil na rozdíl dvou branek - 4:2. Konečnou podobu výsledku dal střídající Jakub Benáček, jenž po přihrávce Šerého uzavřel bohatý střelecký účet. Humpolec tak zvládl přestřelku s Jaroměřicemi a vyhrál 5:2.

 


Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Měli jsme špatný vstup do utkání, za 25 minut mohl soupeř vstřelit tři branky, ale naštěsti pro nás Hověz tutovku neproměnil,naopak my jsme dali kontaktní gól a do poločasu jsme srovnali na 2:2.Po přestávce a důrazné domluvě v šatně, jsme se zlepšili, soupeř měl lepši ofenzivu, v defenzívě byl horší a my jsme dali o tři góly víc, proto jsme vyhráli.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Měli jsme dobrý vstup do zápasu a vedli 2:0. Ale pak se domácí rozehráli, my nedokázali po jejich snížení poodskočit na 1:3 a poté se hrálo v podstatě na jednu bránu, a to naší. Projevilo se, že nemáme natrénováno. Domácí podmínky nám to s postupujícím podzimem neumožňují a my neměli sílu kvalitnímu týmu Humpolce vzdorovat.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - J. Málek [-] , D. Maršík [-] , D. Alt [-] - D. Šerý [-] , O. Tomovič [-] , T. Kopic [-] , J. Skryja [-] (66. M. Podoba [-] ) - J. Pikl [-] , R. Dalík [-] (77. J. Benáček [-] ) , F. Kubíček [-] (84. N. Vrána [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , M. Křivánek [-] , J. Urbánek [-] - F. Svoboda [-] (68. J. Stejskal [-] ) , D. Hověz [-] , M. Hutař [-] (64. Z. Melán [-] ) , P. Čermák [-] - M. Neumann [-] , M. Hošek [-]

ŽK: 80. T. Kopic - 54. F. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Šerý , T. Kopic - P. Čermák .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.