0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština poprvé v sezóně zvítězila


Branky


0

Pouze necelá dvacítka diváků si našla cestu na fotbalový stadion v jihlavském Bedřichově na zápas mezi domácím Bedřichovem a Leštinou. Zápas sice nabídl pouze jeden gól, ale zápas určitě nebyl nezajímavý. Nabídl velké množství šancí, které si vypracovávali převážně domácí hráči, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. Leština tak poprvé v sezóně vyhrála a teprve v 8. kole tak získala 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pálili jednu šanci za druhou

V sobotu odpoledne se proti sobě postavily týmy TJ Sokol Bedřichov a TJ Sokol Leština. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří si hned v prvních deseti minutách dokázali vytvořit 3 brankové příležitosti. V jedné z nich je dokonce zastavila až tyčka hostující branky. Ani jednu však nedokázali dovést do zdárného konce, a tak přišel trest. Ve 14. minutě házela Leština dlouhý aut, který propadl až do malého vápna k Prchalovi, pro kterého už nebylo složité uklidit míč do brány. Po tomto gólu převzali otěže zápasu opět domácí, kteří si vytvořili několik dalších brankových příležitostí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Druhá půle bez gólu

Jelikož TJ Sokolo Leština do tohoto zápasu ještě nevyhrála, vstoupila do druhé půle se zajištěnou obranou, aby udržela těsné vedení 0:1. Celý druhý poločas měli optickou převahu domácí. Více drželi balón na kopačkách a měli více šancí. Na konci každé z nich byla ale nepřesnost Bedřichova nebo Novotný, který držel svůj tým. I díky němu svítilo na světelné tabuly po devadesáti minutách skóre 0:1 a Leština se tak mohla radovat z prvního vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
pan Kocmánek - trenér TJ Sokol Bedřichov: V našem mužstvu sehrála dobrou partii obrana a brankář. Ve hře dopředu jsme ale zůstali za svým průměrem a umem, a proto to zápas skončil naší prohrou.

TJ Sokol Leština
pan Hospodka - trenér TJ Sokol Leština: Konečně první vítězství. Hráli jsme tak, abysme dodržovali posty. Dali jsme první gól a poté jsme pozorně bránili. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , J. Mareš [-] , P. Severa [-] - T. Grepl [-] , J. Paulík [-] (77. J. Mikeš [-] ) , D. Lacina [-] (79. P. Novotný [-] ) , D. Vaněk [-] - V. Cvach [-] (46. D. Mareš [-] ) , M. Kolman [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - J. Mišovic [-] (87. J. Havel [-] ) , J. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , P. Čejka [-] - J. Karel [-] , J. Pajer [-] , L. Prchal [-] , M. Forejt [-] - L. Aubrecht [-] , P. Poul [-]

ŽK: 60. J. Karel , 81. J. Mišovic .
Hráči zápasu: M. Čáslavský , L. Prchal .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 17.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.