1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství v derby nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


4

Domácí TJ Sokol Nespeky v posledním kole bral bod po remíze 1:1 s FK Komárov. Hostující hráči SK Posázavanu Poříčí nad Sázavou nestačili o dvě branky na rezervu Českého Brodu a prohráli tak v minulém kole 2:4. I podle tabulkového postavení obou celků čekala diváky bitva dvou vyrovnaných týmu s velkou dávkou bojovnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení pro hostující celek

S míčem na kopačkách vstoupili do utkání hostující hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou. První větší šanci utkání však měli domácí hráči TJ Sokolu Nespeky. Ve 2. minutě se dostali do zakončení, které vyrazil brankář Tlamicha a následně dorážel Dobřanský, ale jeho rána byla zblokována. V 6. minutě přišla od domácích střela po zemi zpoza hranice pokutového území, kterou hostující brankář vytěsnil na roh. V 7. minutě přišla první branka utkání, prosadili se hosté, kdy ze standartní situace centroval do pokutového území Pohorský a míč po jeho centr usměrnil do sítě Petr Havlíček, avšak rozhodčí spozoroval jeho offsidové postavení a branku tak neuznal. V 8. minutě si dlouhý míč zpracoval Azilinon a parádní trefou přehodil vysoko postaveného brankáře Drážka a poslal hosty do vedení 0:1. Ani jeden z týmů od této chvíle až do konce poločasu branku nevstřelil a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hostující tým.

Domácí zdramatizovali zápas gólem v závěru

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Ihned po začátku si vypracovali po rychlé kombinaci centr z pravé strany, který však byl nepřesný. Domácí Maršoun se svou střelou snažil vyrovnat, ale jeho střela mířila nad branku. V 60. minutě přišla druhá branka hostujícího celku, kdy z dálky napřáhl Petr Havlíček a krásnou trefou do pravého horního rohu s pomocí horní tyče zvýšil vedení svého týmu na dvoubrankové, 0:2. V 63. minutě Azilinon mohl přidat již svou druhou branku v zápase, ale zamezil mu v tom domácí brankář Drážek. V 86. minutě padla branka do sítě hostujícího celku a TJ Sokol Nespeky snížil na 1:2, po Kučabově střele v pádu a zápas dostal nový náboj a už to bylo jen o jednu branku. Konec zápasu byl dramatický a domácí se snažili vyrovnat. To se jim však nepovedlo a zápas skončil nejtěsnějším možným rozdílem a to o jednu branku. Šťastnější v tomto derby nakonec byli hráči hostujícího Posázavanu Poříčí nad Sázavou. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , M. Kučaba [-] , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , J. Dobřanský [-] , Š. Hamajda [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , P. Rublič [-] (70. L. Rublič [-] ) , O. Komárek [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - A. Ibragim [-] (75. L. Říha [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-] , P. Havlíček [-] , M. Azilinon [-] , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , J. Jírů [-] (34. T. Síkora [-] ) , V. Balata [-] , J. Greš [-] (90. A. Dumský [-] )

ŽK: 70. L. Rublič , 90. J. Bredler - 90. M. Azilinon .
Hráči zápasu: P. Havlíček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Asník Daniel - SANDEV Viktor, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: remíza

Favorit jsou asi Nespeky, kde má skvělou formu Petlička, ale je to derby a tak tipuji remízu.

Tip: výhra domácích