5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Houpačka dál pokračuje


Branky


0

Přibyslavská rezerva má letos výsledky jak na houpačce. Tento víkend ale její houpačka byla nahoře, protože si doma poradila s trápícím se Veselým Žďárem 5:0. Hosté se nemohou vyhrabat z krize, které trápí hlavně vlastní chyby. Žďár se stále krčí blízko dnu tabulky s pouhými osmy body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z několika šancí padl jen jeden gól

První poločas byl vcelku utahaný a to hlavně ze strany domácích, kteří sice šli do vedení už ve 13. minutě, ale jejich předvedená hra nebyla úplně ideální. Aktivní mladík Žalud utekl hostující obraně, naservíroval balon na malé vápno a tam si na něj počíhal Vostál a otevřel skóre – 1:0. Šance se tvořily na obou stranách. Po dvaceti minutách šel sám na brankáře mladík Žalud, ale neporadil si s ní podle svých představ a po půl hodině hry Pátek trefil z dálky břevno. Za hosty zahrozili Koten mladší a Ondřej Nový, ale ti napodobili soupeře a do branky se netrefili.

Mladíci domácí hru oživili

Do druhé půlky poslali domácí dva mladíky Klementa a Prchala a ti jejich hru oživili. Druhý gól přibyslavské rezervy přišel v 52. minutě, kdy Žalud napřáhl z trestného kopu a z třiceti metrů prostřelil brankářek tyči – 2:0. V 60. minutě mířil do šibenice Vostál – 3:0. Stejný hráč se prosadil i za dalších pět minut – 4:0. Dvě minuty před koncem pak domácí završili skóre a vstřelili soupeři bůra. Opět utekl Žalud, tentokrát po pravé straně a téměř z brankové čáry nacentroval před prázdnou bránu a tam čekal Pátek, který se nemýlil – 5:0.  



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Josef Imramovský, hráč Přibyslavi B: „První půlka byla z naší strany utahaná, než jsme se rozkoukali. Hosté se hádali a tak to bylo vcelku jednoznačný. My jsme měli několik šancí, ale Žďár taky zahrozil. Po změně stran soupeř trochu zaspal a naši dva mladíci, co nastoupili, ho uběhali.“

TJ Veselý Žďár
Lukáš Píbil, hráč V. Žďáru: „Je to bída. První půlku to byl vcelku vyrovnaný zápas. Soupeř nebyl o moc herně lepší. Góly co jsme dostali, byli způsobené hodně našima chybama. Byl to hratelný soupeř. Výsledek moc neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Nechalo se tam něco uhrát.“



Sestavy


SK Přibyslav B
A. Sybera [-] - A. Vostál [-] , B. Mokrý [-] (60. F. Klement [-] ) , P. Flekal [-] , O. Kárník [-] , J. Žalud [-] , J. Imramovský [-] , M. Pátek [-] , J. Kárník [-] , L. Furgeri [-] , A. Mikulinec [-] (33. J. Prchal [-] )

TJ Veselý Žďár
J. Dolejší [-] - J. Trtík [-] , J. Koten [-] (84. L. Píbil [-] ) , L. Vácha [-] (78. O. Štefánek [-] ) , P. Kučírek [-] , O. Lorenc [-] , D. Šimek [-] , O. Nový [-] , P. Kubát [-] , M. Kubát [-] , J. Kubát [-]

ŽK: 32. L. Furgeri - 27. D. Šimek .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - ONDRÁČEK Milan, KARLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.