Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvatěruby rozstřílely Jeviněves


Branky


0

Ve druhém kole nejnižší fotbalové soutěže na Mělnicku Jeviněves vyjížděla do Chvatěrub napravit nevydařený vstup do soutěže, kdy prohrála doma se Sazenou 3:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani v tomto utkání nemohla použít z různých důvodů několik hráčů základní sestavy a příležitost tak dostali opět všichni čtyři mladí hráči – Petr Bodnarčuk, Patrik Daňhel, Radek Petřík a Jirka Jelínek. Jen na lavičce od začátku zůstal s bolavým ramenem Pavel Macák, kterého na stoperu zaskočil Dominik Velický.

 

Domácí Chvatěruby nepouštěly od začátku hosty přes polovinu hřiště a už v 11. minutě otevřely gólostroj Fialou. Tlak pokračoval, Jeviněvští hráči si nebyli schopní dát dvě přihrávky, nedokázali zpracovat jednoduché míče, a tak to domácí neměli příliš komplikované. Do poločasu přidali ještě dvě branky a bylo po zápase.

 

Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil, navíc jeviněvským, vinou velkého množství nepřesností, docházeli síly, a tak dostali nasypáno dalších 5 branek. Místy bylo znát, že i rozhodčímu laikovi, který mimochodem odpískal zápas s velkým přehledem, bylo hostujících hráčů chvílemi až líto.

 

Konečné skóre 8:1 a v Jeviněvsi se utvořilo mužstvo pro něhož je i čtvrtá třída příliš.

 

Autor článku: Jaroslav KYSELA



Sestavy


Vltavan Chvatěruby
K. Gruncl [-] - R. Česal [-] , F. Kroupa [-] , Z. Kasalý [-] , M. Louček [-] , D. Lemon [-] , V. Kyliánek [-] , P. Kouba [-] , M. Klicman [-] , L. Fiala [-] , T. Novák [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - J. Jelínek [-] , M. Baláž [-] , J. Kokšal [-] , P. Bodnarčuk [-] , R. Petřík [-] , P. Kindl [-] , T. Navrátil [-] , D. Velický [-] , L. Kosman [-] , P. Daňhel [-]

Hráči zápasu: D. Lemon , L. Fiala .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.