Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov vyloupil i Starou Říši!


Branky


0

Lídr soutěže z Velkého Beranova si jel pro další body do Staré Říše. Hosté mají momentálně neskutečnou formu a suverénně vévodí tabulce okresního přeboru Jihlavska. O síle hostů se přesvědčili i domácí hráči, když svému soupeři podlehli 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí přišlo už v prvním poločase

Že do Staré Říše zavítal lídr soutěže poznali domácí hráči záhy. Hosté nasadili vysoké tempo již od prvních vteřin a vlétli na domácí hráče jako hurikán. Nepůjčovali domácím hráčům míč a vytvářeli si postupný tlak, jako si i vtvářeli gólové šance. Poprvé dokázali hosté z Beranova skórovat ve 14. minutě. Martin Křenek vystřelil z hranice velkého vápna, míč nabral opačnou faleš, než gólman Svoboda zamýšlel a míč tak skončil v brance - 0:1. Po vstřelené brance ale hosté poněkud polevili, už nepresovali tolik jako v prvních 15 minutách, hra připomínala spíše bitvu o středový kruh. Domácí se snažili o vyrovnání, ale nějaká reálná hrozba pro branku Beranova se nezrodila. Naopak hosté díky větru v zádech a dlouhým míčům vyráželi do rychlých brejků. Ale hostující útočníci byli vysoce neproduktivní, pokusy Rostislava Kittlera nebo Ganzwohla mířily vysoko nad, šance Eliáše, Ganzwohla nebo Kittlera vychytal výborně domácí gólman. Stará Říše měla největší šanci po rohovém kopu, kdy hlavičkoval Karkula, ale brankář Markovič beranovské spoluhráče podržel, když nadvakrát zneškodnil dobrý pokus. Ve 45. minutě se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Kamil Eliáš zahrával rohový kop a ten kupodivu nikým netečovaný skončil za zády zkoprnělého Svobody, 0:2. Tak také poločas skončil. 

Beranov si vedení zkušeně pohlídal

Druhý poločas nabídl zrcadlo toho prvního. Hosté byli aktivní, útočili, domácí se naopak bránili hostujícím útočným nájezdům. Dlouho si ale nebyli hosté schopni vypracovat nějakou solidní šanci. Dobrá šance přišla pro hosty v 60. minutě zápasu. To dostal Kamil Eliáš křižnou přihrávku, běžel sám na gólmana, ten jeho střelu vyrazil, ale jen k nohám Františka Smejkala, který už se s ničím nepáral a uklidil míč do straoříšské branky potřetí - 0:3. Domácí jako by rezignovali, vůbec se nedostali do hry a spíše působili jako sparing partneři. Hosté mšli další šance, ale jak Ganzwohla, tak Pokorného vychytal Svoboda. Gólovou minutou byla minuta s číslem 80. To se nejprve prosadil z pokutového kopu Rostislav Kittler, který upravil na 0:4. Vzápětí však alespoň kosmeticky upravil ana konečných 1:4 Lukáš Karkula. Zápas tak skončil jasným vítězstvím hostů, kteří tak nadále pokračují ve své spanilé jízdě za postupem do I.B třídy.



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník: "První půle byla vcelku vyrovnaná, nás opět trápila koncovka, opět jsme neproměnili velké množství šancí a byli jsme rádi, že jdeme do kabin s alespoň dvougólovým náskokem. Druhá půle už byla jasně v naší režii a tak výhra byla zasloužená."



Sestavy


FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - M. Šeda [-] , D. Kouba [-] , P. Dohnal [-] , L. Pivonka [-] - P. Štěpnička [-] , F. Bartoň [-] (46. M. Strnad [-] ) , F. Florián [-] , J. Florián [-] - L. Karkula [-] , P. Pokorný [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] , K. Petr [-] , M. Hecht [-] (70. P. Tomášek [-] ) , R. Ganzwohl [-] (76. M. Nezhyba [-] ) - T. Matějíček [-] (65. V. Molva [-] ) , M. Křenek [-] , F. Smejkal [-] , K. Eliáš [-] - J. Pokorný [-] , R. Kittler [-]

ŽK: 26. F. Bartoň , 50. L. Pivonka , 80. D. Kouba , 80. M. Šeda .
Hráči zápasu: Z. Svoboda - F. Smejkal .
Místo: Stará Říše. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.