Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová rozstřílela Pernink a je tak nadále stoprocentní. Hattrick zaznamenal Richter


Branky


30. D. Žitný , 65. D. Braný - 23. J. Richter , 29. M. Pleva , 42. L. Khodl , 48. M. Pleva , 66. M. Skořepa , 69. J. Richter , 78. A. Babič (p.) , 85. J. Richter
5

Pernink o víkendu hostil Březovou. Domácí se se třemi body drží na spodku tabulky, naopak hosté na překvapivou výhru v prvním kole nad Útvinou 2:0 navázali i v utkání s nejdeckým béčkem, kterému nasázeli pět branek. A v Perninku jim to pálilo ještě lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za poločas

60 přítomných diváků bylo svědky první branky ve 23. minutě. Trefil se březovský Jakub Richter, a nebylo to ani zdaleka jeho poslední slovo v tomto utkání.

 

Ve 29. minutě na 2:0 navýšil Marek Pleva, ale Pernink zareagoval takřka okamžitě – pouze o minutu později snížil David Žitný.

 

Březová si ale tři minuty před koncem poločasu opět uzmula dvougólové vedení, když síť rozvlnil Lukáš Khodl. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:1 pro Březovou.

 

Richter zkompletoval hattrick

Pár chvil po začátku druhé půle na 4:1 navýšil svým druhým gólem v zápase Marek Pleva a Březová jasně potvrzovala roli favorita.

 

V 65. minutě sice snížil David Braný ale víc už domácí Pernink nepředvedl a zbytek utkání jasně patřil hostům. Pouhou minutu po něm se totiž trefil Martin Skořepa a v 69. minutě na 6:2 navýšil svým druhým zásahem Jakub Richter.

 

V 78. minutě se z penalty prosadil Amir Babič a na konečných 8:2 upravil pět minut před koncem Jakub Richter a zkompletoval tak zároveň svůj hattrick.



Sestavy


TJ Sokol Pernink
D. Hradecký [-] - M. Dibelka [-] , V. Mašek [-] (80. R. Rödl [-] ) , P. Malý [-] (70. T. Walter [-] ) , D. Braný [-] , D. Žitný [-] , M. Jelínek [-] , J. Kotrla [-] , V. Karchňák [-] , L. Trnka [-] , M. Novák [-] (55. L. Vavřík [-] )

TJ Jiskra Březová
D. Hasič [-] - M. Richter [-] (69. M. Al Haboubi [-] ) , J. Hvizd [-] , M. Pleva [-] , M. Skořepa [-] , J. Richter [-] , L. Khodl [-] , M. Trapl [-] , M. Šiml [-] , M. Rybka [-] , A. Babič [-]

ŽK: 12. L. Trnka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Varga Marian - ČEČÁK Petr (N), KAZDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michalec Martin

Expert: Petr Šikýř
Tip experta: výhra domácích

Před zahájením soutěže to vypadalo na konec fotbalu v Perninku. Domácím se podařilo sehnat hráče, někdo se i vrátil. V tomto zápase bude vše možné, ale budu věřit domácím, tedy výhra.

1. 9. 2021 17:38
Před zahájením soutěže to vypadalo na konec fotbalu v Perninku. Domácím se podařilo sehnat hráče, někdo se i vrátil. V tomto zápase bude vše možné,ale budu věřit domácím, tedy výhra Perninku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů