Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2022 17:00

33.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V předehrávce 33. kola potvrdila Sigma první místo!


Branky


1

Předehrávka 33. kola byla lákadlem pro fanoušky MSFL. Fotbalisté Znojma se po bídném startu jara rozjeli a o víkendu slavili pátou výhru v řadě. Navíc se jim rozstřílel kanonýr Okleštěk. Olomoucké béčko šlo do předehrávky v roli lídra tabulky, když využilo dvou proher Kroměříže v řadě. Forma obou týmů byla před zápasem více než slušná a čekalo se, co týmy v utkání předvedou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Do středeční předehrávky vstoupili lépe hosté z Olomouce. Do poloviny prvního poločasu se i přes aktivitu hostí hrálo bez branek, ale poté se o vše podstatné postaral Pavel Žifčák.

Poprvé dal o sobě vědět Žifčák po přihrávce Jáchyma Šípa v 21. minutě. Dobře se zorientoval před brankářem a vstřelil první branku utkání 0:1.

Ještě před odchodem do kabin popvrdil ten samý hráč vedení svého týmu. Využil hrubky domácího obránce Tkadlece v rozehrávce a s přehledem zakončil - 43. minuta 0:2.

Oba týmy tak odcházely do kabin za vedení hostí 2:0.

Domácí se nadechli, ale Sigma jejich snahu o body rychle uťala

Do druhého poločasu stoupilo Znojmo aktivněji a podařilo se jim snížit.

Sedm minut po začátku druhého poločasu se prosadil Štrombach, který se prosadil po trestném kopu, když jeho nákop skončil až v brance 1:2. 

Domácí se nadechli, ale Sigma jejich snahu o body rychle uťala. V 57. minutě se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe zorientoval Adam Bednár a zvýšil znovu na rozdíl dvou branek 1:3.

V nastaveném čase pak ještě uzavřel gólový účet zápasu tvrdou ranou na zadní tyč Jan Fiala, jenž byl na hřišti po vystřídání jen sotva pár minut.

 

Béčko Olomouce tak aktuálně vede v tabulce před Kroměříží o čtyři body, domácí zůstali devátí.

Anglický týden pokračuje o víkendu 26. kolem pouze pro hosty z Olomouce, kteří hrají doma s Uničovem. Znojmo má díky odstoupení Dolního Benešova volno.



Ohlasy k zápasu



SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: Máme za sebou dva těžké zápasy venku, které jsme zvládli. Čeká nás ale možná ještě těžší zápas s Uničovem doma. Prakticky celou jejich sestavu jsem trénoval v Sigmě, takže k nim máme respekt, je to dobrý soupeř.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - R. Russmann [-] , A. Tkadlec [-] , P. Kirschner [-] (46. D. Štrombach [-] ) , M. Papež [-] (70. A. Kartišovs [-] ) , J. Hnaníček [-] , O. Piatov [-] (87. T. Prokeš [-] ) , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] , T. Okleštěk [-] (82. D. Kočík [-] ) , M. Krakovčík [-]

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - J. Šíp [-] (70. M. Galus [-] ) , H. Bukhal [-] , P. Zifčák [-] (90. J. Fiala [-] ) , J. David [-] , F. Uriča [-] (70. D. Grečmal [-] ) , A. Bednár [-] , J. Sláma [-] , Š. Langer [-] (92. J. Fabiánek [-] ) , M. Hadaš [-] (46. . Piňa [-] ) , F. Slavíček [-]

ŽK: 71. A. Tkadlec , 78. D. Štrombach , 87. A. Kartišovs - 81. Š. Langer . ČK: 89. A. Tkadlec .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - BĚLÁK Marek, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Utkání již bylo předehráno a hosté zvítězili 4:1. Report utkání naleznete zde: https://fotbalunas.cz/zapas/371206/